Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@iTuTego: o stary i drugi raz z tą samą sztuczka xD przeczytaj sobie jak odpowiedziałeś na wysłany przeze mnie zrzut. A jak będziesz miał dalej trudności ze zrozumieniem to zapytaj kolegów, czy coś. Za dużo czytania konfederackich fikolow xD
  • Odpowiedz
@iTuTego co ty p--------z xd przecież jak ktoś propaguje antyukrainskie treści, z których przekonanie o tym że ci nas nienawidzą, to zawsze jest to konfederata xddd
  • Odpowiedz
@iTuTego:

Niby człowiek myślał, że ludzie w Polsce chociaż w tym momencie się zjednoczyli, ale jednak się łudziłem

A czego się spodziewałeś samemu broniąc partię, która zbija swój kapitał polityczny na dzieleniu społeczeństwa?
  • Odpowiedz
Poza tym, polecam przejrzeć facebooki posółów konfederacji, przecież nie raz sami jadą po JKM, jak i część posłów, która była ze skrzydła "wolność" odcieła się od niego i założyli nową frakcje.

@iTuTego: XDDDDD
  • Odpowiedz
Podaj przykład. Serio pytam. ja też mogę tak napisać, że neuropa to agentura rosyjska. Przypomnij sobie co robili politycy z PO czy Lewicy przy kryzysie na granicy Białoruskiej. Dosłownie sabotowali działania Straży granicznej i wojska. Nawet jak obecny rząd, jak coś robi w słusznym kierunku to i tak trzeba się zawsze wystawić w kontrze.

Niby człowiek myślał, że ludzie w Polsce chociaż w tym momencie się zjednoczyli, ale jednak się łudziłem.

@
  • Odpowiedz
@iTuTego: jesteś kretynem pajacu. Idź lepiej polerować berło krulowi, bo jeszcze mu się smutno zrobi, kiedy widzi jak jego plany mariażu z ruskimi onucami legły w gruzach. Gruzach 200.

Ale to jest screen..

Zaraz zacznę się zastanawiać, czy Ty czasem od ruskich nie jesteś, bo coś słabo Ci idzie ta manipulacja xD

tu masz ten fragment, który
  • Odpowiedz