Aktywne Wpisy

Aowe +168
1/x
Panowie, w kontekście "hehe" dobrowolnych ćwiczeń uruchamiam tag #pamietajocowalczysz
Content będzie przypominał nam, o co potencjalnie moglibyśmy walczyć – tj. o deweloperów, kurniki inwestycyjne, równouprawnienie kobiet, oraz integrujacych sie z nimi mokebe i enrique.
Prośba
Panowie, w kontekście "hehe" dobrowolnych ćwiczeń uruchamiam tag #pamietajocowalczysz
Content będzie przypominał nam, o co potencjalnie moglibyśmy walczyć – tj. o deweloperów, kurniki inwestycyjne, równouprawnienie kobiet, oraz integrujacych sie z nimi mokebe i enrique.
Prośba

patryk_ekiert +13
#programista15k
Boże chyba jutro razem z zespolem dostaniemy wypowiedzenia... Co ja mam teraz zrobić, nie mam oszczędności a tu rata za mieszkanie i leasing do zapłaty i dziecko w drodze. Nie myślałem że tak szybko sie nam Eldorado skonczy w branży
#pracbaza #krakow #warszawa #zalesie
Boże chyba jutro razem z zespolem dostaniemy wypowiedzenia... Co ja mam teraz zrobić, nie mam oszczędności a tu rata za mieszkanie i leasing do zapłaty i dziecko w drodze. Nie myślałem że tak szybko sie nam Eldorado skonczy w branży
#pracbaza #krakow #warszawa #zalesie

![Nawet 500 zł za dobę parkingu w Zakopanem. Polskie hotele odleciały z cenami [*]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/a2890813dac9b856c23c79a48f783f8f42016e740e5ea16640a6c474d0694747,q80.jpg)

96% uważa nas za przyjaciół, największy % jeżeli chodzi o kraje, o które pytano.
98% uważa Rosję za wroga
#ukraina
źródło: comment_1647786974cR8gThLyZVjN9piSapP6eg.jpg
Pobierzale czego się spodziewać po typie z opisem "Nie ma żadnej neuropy. Neuropę wymyśliliście sobie wy, konserwy."
swoją droga jak tam szczucie na polaków na discordzie, i życzenie śmierci współobywatelom? xD
Patrz synu jaki debil
@iTuTego: zjednoczyć to się można w krytyce propagandy pisowskiej w zwiazku z kryzysem na granicy, gdyby pisowcy prowadzili sensowna polityke to by sie ich chwalilo, ale ze zrobili wyborczy cyrk i doprowadzili do smierci
@iTuTego: krytykuję wszelkie ograniczenia, które chcą narzucić jebnięci katonacjonaliści i ich chore środowiska, których pełno w konfederacji.
Ale wiesz, że ja nie zarzuciłem mu nic odnośnie zielonego nicku
Korwin, czasem pi##doli, ale zawsze jest konsekwentny w swoim toku rozumowania. Choc jako zwolennik konfy najchetniej zobaczylbym Korwina na emeryturze.
Zreszta, jego niewiara w to ze Rosja zaatakuje pelnoskalowo, bo byloby to szalenstwem byc moze
@andrzejedude: Czy to oznacza ze jesli pojade na Ukraine to Ukraincy nie beda odkrecac mi tablic rejestracyjnych celem wymuszenia pieniedzy ani nie kaza mi jako lachowi sie wynosic z ich ziem? Co wiecej bede mogl zatrudnic sie w restauracji czy w sklepie we Lwowie na 6miesiecy majac paszport biometryczny?
@iTuTego: od 24.02 narodowcy z konfy ktorzy do tej pory szczuli na ukrainę bo UPA i Wołyń zaczęli kasować wpisy i zmienili retorykę. Ale jak ktoś był blisko obserwowania środowisk konfederackich to ciężko, żeby to umknęło.