Wpis z mikrobloga

@mojemirabelki:
ale czego się spodziewać po typie z opisem "Nie ma żadnej neuropy. Neuropę wymyśliliście sobie wy, konserwy."

swoją droga jak tam szczucie na polaków na discordzie, i życzenie śmierci współobywatelom? xD
  • Odpowiedz
Nawet jak obecny rząd, jak coś robi w słusznym kierunku to i tak trzeba się zawsze wystawić w kontrze.

Niby człowiek myślał, że ludzie w Polsce chociaż w tym momencie się zjednoczyli, ale jednak się łudziłem.

@iTuTego: zjednoczyć to się można w krytyce propagandy pisowskiej w zwiazku z kryzysem na granicy, gdyby pisowcy prowadzili sensowna polityke to by sie ich chwalilo, ale ze zrobili wyborczy cyrk i doprowadzili do smierci
  • Odpowiedz
@mojemirabelki: Powinieneś potepić i skrytykowac własne ograniczenie umysłowe, wpieprzyłeś się do tematu, w ogóle nie czytając poprzednich postów. Zwróciłem honor gościowi, bo ktoś inny wrzucił dowód i tyle. Ty wpadłeś jak bohater, zesrałeś się na salonach i myślisz, że jesteś fajny xD
  • Odpowiedz
@kupuje_bulki_w_almie: W zasadzie jeśli chodzi o polityke na granicy to mieli całkiem sensowną (mówie o grudniowej sytuacji z granicą Białoruską), bo tutaj oczywiście dali d--y, w ogóle nie przygotowując się na uchodźców i lepiąc wszystko na prowizorce na szybko.
  • Odpowiedz
@mojemirabelki: Przeczytaj swoje posty, wychodzisz na praktycznie totalnego faszyste i przygłupa. Gdybyś choć zadał sobie chwilkę trudu i poczytał poprzednie posty to doszedł byś do wniosku, że ja żadnym kucem nie jestem, wręcz sam j---e po głupotach konfederacji. Problem jest w tym, że od 3 dni widze, że za całe zło na świecie obowinia się wszystkich z konfy, a o dowodu jest ciężko. Tutaj faktycznie gość z którym pisałem miał
  • Odpowiedz
@iTuTego: a szkoda strzępić ryja. W całym wątku p---------ś się do prostującej cię zielonki, a argumentem był kolor nicku. Podsunąć ci pod nos źródła to będziesz podważał wiarygodność. Nie warto było robić nic, ale chociaż jedynym plusem jest rozsądna zielonka, a nie kolejny troll spamujący internet w imię krula, ruskich, albo innych środowisk politycznych.
  • Odpowiedz
@andrzejedude: litości opie podsyłasz linki konfederatów sprzed 4 lat (nie dałbym sobie palca uciąć za to ze istniała wtedy konfederacja) i obalasz je sondażem robionym podczas wojny z kimś innym niż my ()
  • Odpowiedz
@iTuTego: tak jest w 90% tematów które zarzuca się konfederacji, ja wiem że konfa ma swoje za uszami, ale odjąć całą manipulacje mediów, ludzi, zarzuty bez poparcia itd. i nagle wychodzi że konfederacja wciąż jest na bardzo wysokim poziomie zważywszy na resztę polskiej polityki, a ludzie - wyborcy - to zwykłe pelikany dające się robić na najtańszą możliwą propagandę i populizm
  • Odpowiedz
@aegispolis: Tak, Korwin wlasnie to miał na mysli i zawsze dokladnie wyjasnial swoj tok rozumowania. Natomiast, w momencie jak Rosja wchlonela Bialorus, to w jego toku rozumowania stala sie dla nas bezposrednim wrogiem i zagrozeniem.

Korwin, czasem pi##doli, ale zawsze jest konsekwentny w swoim toku rozumowania. Choc jako zwolennik konfy najchetniej zobaczylbym Korwina na emeryturze.

Zreszta, jego niewiara w to ze Rosja zaatakuje pelnoskalowo, bo byloby to szalenstwem byc moze
  • Odpowiedz
Polska była najbardziej lubianym krajem przez Ukrainę już dość dawno

@andrzejedude: Czy to oznacza ze jesli pojade na Ukraine to Ukraincy nie beda odkrecac mi tablic rejestracyjnych celem wymuszenia pieniedzy ani nie kaza mi jako lachowi sie wynosic z ich ziem? Co wiecej bede mogl zatrudnic sie w restauracji czy w sklepie we Lwowie na 6miesiecy majac paszport biometryczny?
  • Odpowiedz
No właśnie nie widzę, pytam o przykłady już od jakiegoś czasu na wykopie

@iTuTego: od 24.02 narodowcy z konfy ktorzy do tej pory szczuli na ukrainę bo UPA i Wołyń zaczęli kasować wpisy i zmienili retorykę. Ale jak ktoś był blisko obserwowania środowisk konfederackich to ciężko, żeby to umknęło.
  • Odpowiedz