Wpis z mikrobloga

@aegispolis: Przed chwilą jeszcze kpiłeś, że nie widziałem tego, a teraz nawet udowodnić nie potrafisz. Być może wychodzi na to, że jesteś srogo podatny na manipulacje, jesli coś takiego łykasz. W paski na TVP też dajesz wiarę?
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@iTuTego: no dobra, mogę ci poszukać tego oryginalnego nagrania, jak się zobowiążesz do usunięcia konta, gdy jednak będzie ono istnieć. Zgoda? Bo jak narazie to strzelasz fikoly, że to fejk ot tylko licząc na to, że rozmówcy nie będzie się chciało szukać xD

I będzie mnie konfederata o podatności na propagandę uczył xD
  • Odpowiedz
@aegispolis: Po co? póki co to Ty robisz fikołki nie potrafiąc udowodnić czegoś co zakładałeś za oczywiste.
Godzine tego juz chyba szukasz i póki co wychodzisz na idiote. Konta nie usunę, bo w życiu nie założę sie o cos co mógł powiedzieć Korwin, bo jestem w stanie uwierzyć we wszystko. Tylko, że nie ma tego na żadnej legitnej stronie prócz screena na twitterze.
Po prostu żonglowałeś tym argumentem, a nie
  • Odpowiedz
@iTuTego: Twarze konfederacji wrzucają rozne propagandowe gówna, żeby pokazać, że rzekomo Ukraincy nie mają do nas żadnego szacunku. Paręnaście osób jak na taką małą partie to sporo.
  • Odpowiedz
@aegispolis: Jak gnije z chłopa xDD
typ godzine szuka dowodu na coś co według niego miało być oczywiste. Wpisałem na googlach dokładnie to co rzekomo mówił, i co nic xD
Tym bardziej, że przecież wszystkie gazety począwszy od wyborczej po okopress wypominałyby to do dzisiaj.

to co, braknie odwagi, tylko rzucasz sobie fałszywymi oskarżeniami na prawo i lewo? Stare,
  • Odpowiedz
  • 0
@iTuTego: ja jeszcze nie zacząłem szukać, dałem ci najpierw szansę pokazać, czy negujesz tak z zasady bo taka rzeczywistość by ci się podobala, czy może masz inne motywację.

Jak mówie, jestem w stanie we wszystko uwierzyć, że coś Korwin powiedział.

No, widać. Zaczynając od zanegowania, że się to wydarzyło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@iTuTego: twierdziłeś, że tego nie powiedział, to była twoja teza. Ja pokazuje zrzut z wywiadu dla rosyjskiej gadzinówki gdzie to mówi, a ty ""nie wierzę, przeszukaj mi archiwa rassija 1, krul by tego nie zrobił".

Fajnie tam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@aegispolis: Weź wytrzeźwiej chłopie, albo sam usuń konto. Nie wiem czy Ci ktoś płaci za robienie z siebie przygłupa publicznie.
Nigdzie nie twierdziłem, że tak NIE powiedział, a teze do tego dorabiasz Ty. tym bardziej nie imputuj mi słów, których bym nie użył.
  • Odpowiedz
  • 0
@iTuTego: ty poważnie myślisz że ktoś na to palenie głupa się nabierze xd
Tak, nie powiedziałeś WPROST, tylko zasugerowałes bycie trollem i kłamstwo. To przecież zupełnie co innego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz