Wpis z mikrobloga

1) Ile można sie nauczyc na miesiecznym szkoleniu? Czy jest to jakakolwiek wartosc dodana dla armii?
2) Dlaczego tylko mezczyzni? ... Kobiety moglby sie szkolic w szyciu moro, albo czymkolwiek. Nikt mi nie wmowi ze nie znalazloby sie dla nich zajecia.

Pomysl pis z dobrowolna sluzba bardziej mi sie podoba...
  • Odpowiedz
@radzioso532: powiem tak. Kto przez ten miesiąc zarobi mi na raty opłaty czynsze? Kto zabezpieczy klientów żeby nie odeszli? Jak to mi ogarną to idę. Tylko poproszę gwarancję że nie stracę klientów i firmy na piśmie
  • Odpowiedz
@taktoto: czytaj ze zrozumieniem ,,wszystkich,, Polaków którzy ukończyli 18 lat jak masz 28 czy 38 to też cię to złapie ja mam ok 7 tys zl opłat miesięcznie kto mi to zabezpieczy
  • Odpowiedz
@Fromsky Nikt nie będzie brał na szkolenie starych dziadów. Nie ma nawet zasobów na przeszkolenie wszystkich chętnych. Pitolenie. Zabiorą dzieciakom miesiąc wakacji i na tym się skończy
  • Odpowiedz
Dlaczego tylko mezczyzni? ... Kobiety moglby sie szkolic w szyciu moro, albo czymkolwiek. Nikt mi nie wmowi ze nie znalazloby sie dla nich zajecia.

@vorio: czemu miałyby robić cokolwiek innego niż mężczyźni?
  • Odpowiedz
w kontekscie wyludnionego kraju i potrzeby szybkiego przyrostu populacji, to jednak mezczyzna moze zaplodnic wiele kobiet

@vorio: no na taką służbę to mógłbym ewentualnie wrócić na ten miesiąc do kraju.
  • Odpowiedz
w kontekscie wyludnionego kraju i potrzeby szybkiego przyrostu populacji, to jednak mezczyzna moze zaplodnic wiele kobiet

@vorio: nie mamy wojny populacja nadal spada więc coś polski słabo rodzą
  • Odpowiedz