Aktywne Wpisy

KjatanSveisson +39
#perfumy
Rozpoczynam kontrowersyjny wątek.
Poproszę o perfumy po których jak ktoś ich używa to od razu zakładacie, że ktoś jest bezguściem i czujecie obrzydzenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rozpoczynam kontrowersyjny wątek.
Poproszę o perfumy po których jak ktoś ich używa to od razu zakładacie, że ktoś jest bezguściem i czujecie obrzydzenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: IMG_20250620_094733
Pobierz
Aeciatko +201
Cześć i czołem!
Chciałem się pochwalić swoim pierwszym, zaoblonym meblem!
Wprawdzie nie jest idealnie, ale robiłem dla siebie w ramach nauki, więc dałem z siebie całe 30% ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zrobtosam #chwalesie #meble #stolarstwo #remontujzwykopem #gotowydom #dom
Chciałem się pochwalić swoim pierwszym, zaoblonym meblem!
Wprawdzie nie jest idealnie, ale robiłem dla siebie w ramach nauki, więc dałem z siebie całe 30% ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zrobtosam #chwalesie #meble #stolarstwo #remontujzwykopem #gotowydom #dom
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

https://inwestomat.eu/tanie-inwestowanie/#comment-3388
#inwestycje #knf #etf #gielda #podatki
A że „szerokiemu inwestorowi” Polska i ogólnie EU stara się ograniczać giełdę USA jak tylko może to oczywista oczywistość - nikt poza tym inwestorem nie ma
Co do urzędu - nie chodzi mi o zwykłe płacenie podatków
@monyprintergobrrrr: Jak nie będe mógł, to już tam dawno nie będę trzymać kasy. Zanim zrobią odpowiednią ustawę, to już dawno zrobię ewakuację. Poza tym rozwiązanie typu IKE/IKZE to wymóg unijny i był warunkiem wstąpienia do Unii. Kładzenie łap na tym byłoby narażeniem się Unii (nie pierwszy raz). Mało prawdopodobne, a jeżeli
Nie zdążysz, oni nie są głupi. Wjedzie w nocy rozporządzenie blokujące środki a ustawę dopiszą w kolejnych miesiącach. Nie raz i nie dwa takie akcje odchodziły na rynkach różnych krajów. Pamiętasz jak było na Cyprze? Kasa zablokowana z dnia na dzień.