Aktywne Wpisy

janek_m +15
Nie wiem, czy to tylko moja głowa, czy faktycznie świat oszalał, ale odnoszę wrażenie, że nagle picie alkoholu stało się... passé. Nie mówię o patologicznym chlaniu na umór – to wiadomo, że słabe. Ale teraz nawet lampka wina do kolacji to dla niektórych powód do moralnej krucjaty.
I wiecie co? Śmieszy mnie to. Bo wygląda to trochę jak nowe religie. Ludzie, którzy jeszcze parę lat temu robili „kreskę” na imprezie i wciągali wszystko
I wiecie co? Śmieszy mnie to. Bo wygląda to trochę jak nowe religie. Ludzie, którzy jeszcze parę lat temu robili „kreskę” na imprezie i wciągali wszystko

BobrowieckiHuop +46

źródło: comment_1647324998Zbyix5f5rT2ZRPC8na9NWk.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@niezdiagnozowany nie ogarniasz. Każdemu mocarstwu zależy na tym, żeby osłabić inne mocarstwo.
1. Masz 7 lat (lub jesteś w zbliżonym wieku)
2. Masz deficyty rozwoju (w tym emocjonalnego).
3. Jesteś ruskim trollem.
Przy czym wnioski 1
Moim zdaniem NATO jak pomaga to pomaga ale to takie „daj palec to weźmie całą rękę”. Żełeński nie patrzy na dobra innych państw tylko kosztem innych państw ratować Ukrainę..
Czemu nie odpowiesz sensownie, argumentując? Boisz się przyznać racje i tylko umiesz napisać „usuń konto”?
@niezdiagnozowany: Dla twojego na pewno, ale dla jego i losów jego obywateli nie, tak ciężko to zrozumieć?