Aktywne Wpisy
luke-mat +13
Najbardziej mnie w UE rozwala Von der Layen, która już 3 razy wyłaziła i tonem papieża piała o pokoju i deeskalacji xD
Przemądrzałe elitki brukselskie myślące, że mają jakąś sprawczość
#iran
Przemądrzałe elitki brukselskie myślące, że mają jakąś sprawczość
#iran

nonOfUsAreFree +118

6 lat szukała lekarza
https://kobieta.onet.pl/wiadomosci/24-latka-przeszla-sterylizacje-jej-filmik-po-obejrzaly-4-mln-ludzi/p15pt8r
źródło: comment_1647281879NKXweFTmEf8tJk7b7CoAPo.jpg
PobierzA tak na serio mam nadzieję, że mentalność ludzi się zmieni i będzie można dokonać sterylizacji na życzenie bez zbędnego zaściankowego myślenia.
może procedura jest niebezpieczna?
@suqmadiq2ama:
Szukała, ale nie tego co trzeba.
@Kressska: nie g... prawda, tylko tak jest. Wyraźnie napisał, że nie trzeba. Nie, że nie można, nie wolno, tylko nie trzeba. Z logicznego punktu widze jest to poprawne, ale widać jak ktoś ma inne zdanie, to mimo, że jest prawdziwe i logiczne to zaraz trzeba je obrzucić.
po 1. tak jak @give_me_coffee: wyżej wspomniała, dziewczyna może być pod czyimś wpływem i dlatego lekarze odmawiają. Bądź co bądź to nie jest zwyczajna decyzja, zwyczajnej kobiety
po 2. nie wiem skąd ona jest, ale całkiem możliwe że podpisanie papierka "jestem świadoma, że po tej operacji nie będę mogła już nigdy mieć dzieci, a oprócz tego XXX skutków ubocznych" jest niewystarczające żeby ochronić się