Aktywne Wpisy

kantek007 +14

Virsky +307
Ojezu, jakie to piękne uczucie :D
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w

6 lat szukała lekarza
https://kobieta.onet.pl/wiadomosci/24-latka-przeszla-sterylizacje-jej-filmik-po-obejrzaly-4-mln-ludzi/p15pt8r
¯\_(ツ)_/¯ 3... 2... 1... wykopki odkrywają świat
@krowi_placek
@krowi_placek: mogła zmienić płeć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@memifazi: trzba się zabezpieczać. Antykoncepcja hormonalna przez 20 lat to też nie cukierki i jeszcze ryzykowna sprawa. Sterylizacja to rozsądna opcja i święty spokój, a jeszcze mniej inwazyjna jest wazekoktomia
Moim zdaniem rozsądniej mieć ryzyko wpadki w okolicach 0, zachowując szansę na dziecko. Niby in-vitro kosztuje, ale to i tak nic przy kosztach wychowania tych dzieci i zapewnienia im jakiegoś startu w życiu
@eriaxy: pytanie chyba
Jak powiedziałam, że to nie szkodzi, bo ja i tak nie planuję zakładać rodziny/mieć dzieci