Aktywne Wpisy

bArrek +62
Corsa jest niby babska bo co? Bo jest mała? A suvy są babskie bo co? Bo są duże? No poczekajmy niech się ekspert wypowie

lubie-sernik +79
Chwilę nic nie pisałem, bo musiałem "ochłonąć".
W Bangoku jest strasznie gorąco, nie mogę się do tego przyzwyczaić. Jak wychodzę z budynku to bucha we mnie gorąc jakbym otworzył nagrzany piekarnik. Po 5 sekundach zaczynam się pocić xD
W niedziele przyjechał po mnie @Arcane89 i pojechaliśmy do Bang Saen na śniadanie (zdjęcie w komentarzu). Po śniadaniu wypiliśmy piwko na plaży i pojechaliśmy do Pattaya do Mirka @megaimperator. Mirek zaprosił nas
W Bangoku jest strasznie gorąco, nie mogę się do tego przyzwyczaić. Jak wychodzę z budynku to bucha we mnie gorąc jakbym otworzył nagrzany piekarnik. Po 5 sekundach zaczynam się pocić xD
W niedziele przyjechał po mnie @Arcane89 i pojechaliśmy do Bang Saen na śniadanie (zdjęcie w komentarzu). Po śniadaniu wypiliśmy piwko na plaży i pojechaliśmy do Pattaya do Mirka @megaimperator. Mirek zaprosił nas
źródło: 20260531_151023
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Po trafieniu w transporter zazwyczaj wybiegają z niego kacapy.
A teraz na UA to nie wiem jak jest ale oni mają inny charakter przekazu i wręcz o to im raczej chodzi. Zauważ że zero nagran z prawdziwego boju armii tylko sama
@trele12: ktoś musi kręcić te tiktoki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A do tego trzeba pokazywać, ze piechota z wyrzutniami przeciwpancernymi bije czolgi, cysterny etc
Prawda jest taka, ze artyleria i czolgi + natowskie system AWACS, systemy swiadomosci sytuacyjnej robia robote, tutaj USA i NATO robi gigantyczna prace-tutaj duzo filmikow jak piechota Ukrainska lapie kolumny bez oslony czolgow
Ale po skonczonej walce jak zezlomuja Ruskow, mogli by robić filmy z bitwy pancernej
Z jakiego powodu jednak tego nie robia( moje przypuszczenie- wyszkoleni przez natowski wywiad- propaganda lepiej sie sprzedaje jak Dawid walczy z Goliatem -wiec lekka piechota z amerykanskimi Javelinami +Stingerami vs ruskie tanki