Aktywne Wpisy

curiousboi +5
Jaka jest szansa wgniecenia tak zasilacza? Wysłałem babce za 75zl pic rel, dotarł we wtorek a ona w środę pisze że jest uszkodzony xD
Specjalnie ładnie opakowałem i szczelnie wypełniłem, jak można próbować skamowac na parę złotych, Polacy to bardziej grzyby czy zwierzęta? #vinted #oszukujo #j--------e #komputery
Specjalnie ładnie opakowałem i szczelnie wypełniłem, jak można próbować skamowac na parę złotych, Polacy to bardziej grzyby czy zwierzęta? #vinted #oszukujo #j--------e #komputery
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Walczę ponownie z Assassin's Creed: Valhalla ...
ominąłem odyssey, shadows, origins.
Poprzednie części były dla mnie bardziej skondensowane ;)
Jak się za to zabrać odpowiednio?
Czy może porzucić bo nie ma w nich już ducha poprzednich odsłon.
#gry #assassinscreed
ominąłem odyssey, shadows, origins.
Poprzednie części były dla mnie bardziej skondensowane ;)
Jak się za to zabrać odpowiednio?
Czy może porzucić bo nie ma w nich już ducha poprzednich odsłon.
#gry #assassinscreed
źródło: images
Pobierz

źródło: comment_1646950102OePTBfpGAmq3dq0vLAYNrl.jpg
Pobierz@kidi1: Bodajze EA :P
Bo z ich (czy ogolnie korpo) punktu widzenia tam jest wiecej hajsu, usluga, najlepiej mmo, mikrotransakcje, elementy uzalezniajace, ciagla marchewka na kiju i tak dalej to zyla zlota, w dodaku gry z elementami online, nastawione na coop sa trudniejsze do spiracenia nawet bez wiekszych zabezpieczen
oczywiscie Ci sami ludzie pociagneli to do 11 i stworzyli az zbyt nastawione na zarobek produkcje
Jeśli porównujesz półroczną grę i tygodniową to może porównać liczby ze zbliżonych okresów?
BF na premiere miał ponad 100k graczy na samym steamie (nie licząc ich głównej platformy - Origin).
Nie, nie bronię EA i nowego BFa (który jest gównem) ale rzygać się chce od jakiegoś czasu oglądając takie żałosne "memy".