Wpis z mikrobloga

A kto tak kiedykolwiek powiedział?

@kidi1: Bodajze EA :P

Bo z ich (czy ogolnie korpo) punktu widzenia tam jest wiecej hajsu, usluga, najlepiej mmo, mikrotransakcje, elementy uzalezniajace, ciagla marchewka na kiju i tak dalej to zyla zlota, w dodaku gry z elementami online, nastawione na coop sa trudniejsze do spiracenia nawet bez wiekszych zabezpieczen

oczywiscie Ci sami ludzie pociagneli to do 11 i stworzyli az zbyt nastawione na zarobek produkcje i
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Hrjk @GnijacyNissan: miał, była do dupy, ukończyłem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Żeby było zabawniej, to kompletnie mi ta gra nie siadła wtedy, więc w multi grałem mniej niż w singla. Dopiero w czwórkę zacząłem grać na poważniej i tam już nie pamiętam, czy był single. Był za to w BF 1 i nawet spoko się zapowiadał ale ostatecznie wyszło tak sobie ¯\_(ツ)_/¯
@Sabinanina:
Jeśli porównujesz półroczną grę i tygodniową to może porównać liczby ze zbliżonych okresów?
BF na premiere miał ponad 100k graczy na samym steamie (nie licząc ich głównej platformy - Origin).

Nie, nie bronię EA i nowego BFa (który jest gównem) ale rzygać się chce od jakiegoś czasu oglądając takie żałosne "memy".