Aktywne Wpisy

robert5502 +156

Tak się sraja pseudowykopki co kawiakowi nie powinni zrobić i jak #!$%@? a prawda jest taka że to po prostu typowa impreza z kolegami u polki. Wasze żony i dziewczyny nie jedną taka akcje #!$%@? i to jest znak rozpoznawczy naszych postępowych rodaczek #famemma #danielmagical #p0lka
Każdy arab, każdy murzyn albo Turek już wie, że jak w pobliżu zobaczy polke, to najwyższa pora odstawić do stodoły kozę bo dziś na wieczór będzie
Każdy arab, każdy murzyn albo Turek już wie, że jak w pobliżu zobaczy polke, to najwyższa pora odstawić do stodoły kozę bo dziś na wieczór będzie

Premiera Elden Ring jest już za nami, długo wyczekiwana gra przez fanów soulslike nie zawiodła, ale czy rzuciła jakieś nowe wyzwanie? Dziś mam dla was film, w którym omówię poziom trudność jaki jest w Elden Ring i porównam go do trylogii Dark Souls. Również w filmie znajdziecie odpowiedź od jakiego soulslike zacząć swoją przygodę.
Zapraszam do oglądania.
@Vigo_Von_Homburg_Deutschendorf: jest doslownie 30 sekundowa czesc filmu nazwana "podsumowanie" :P
@Vigo_Von_Homburg_Deutschendorf: zależy jak i kim grasz... ten sam boss może sprawiać mnóstwo klopotów komuś kto gra miecz/tarcza i stanowić wiekszy problem, niż jakikolwiek boss z serii soulsów, a jednoczesnie, dla kogoś grającego magiem, ten sam boss może nie być żadnym wyzwaniem ¯\_(ツ)_/¯ i vice versa, mag moze miec problem z czymś co dla knighta nie będzie wyzwaniem
@tarkaz: pamiętam jak w DS chyba ze 100 razy pierwszego bossa próbowałem ubić mieczem zanim mi się udało, magiem za drugim razem tylko dlatego że myślałem że zdążę ubić a spokojnie mogłem sie odturlać i uleczyć, z kolei crystal sage magiem to była męczarnia w uj, a