Wpis z mikrobloga

Jakie to jest żałosne, że tak wygląda profilowe 100% różowych z kliniczną otyłością. Zdjęcia ukazującego całą sylwetkę często w ogóle nie ma. Poza standardowa - podtrzymuje dłonią drugi podbródek, żeby nie zwisał xD

Po co tak wprowadzać w błąd? Atencji od spermiarzy i tak im nie zabraknie, a przez takie akcje te rozkoszne kluseczki same narażają się na hejt i rozczarowanie, bo przecież to nie będzie tak, że typ pod wpływem jej cudownego charakteru nagle przestanie być wzrokowcem xD

Nie zrozumcie mnie źle, każdy chce pokazywać na tych portalach korzystne zdjęcia. Mam tu na myśli konkretnie te przypadki, w których wagowe 3-cyfrówki na bezczel robią sobie zdjęcia sugerujące, że są szczupłe i 'kanonicznie piekne'. I wcale nie chcą przy tym sobie tylko popisać, tylko normalnie prą do spotkania. A potem to facet jest chamem i prostakiem, jak kończy takie spotkanie, zanim się w ogóle zacznie, bo od razu widzi, że nic z tego nie będzie.

#tinder #badoo #logikarozowychpaskow #blackpill
nezumi1 - Jakie to jest żałosne, że tak wygląda profilowe 100% różowych z kliniczną o...

źródło: comment_16465878507dmU2gHPdRVVbzRXBzh5dQ.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Quirang: W takim razie spermiarze są zdecydowanie zbyt wybredni. Wiem, że to podobne rozwiązanie jak z głodnymi zjadającymi bezdomnych, ale w idealnym świecie po prostu samotni konfiarze braliby samotne grubaski i normalni ludzie mogliby wtedy się poznawać po bożemu

@Megawonsz_dziewienc: Ale doceń, że sobie 50 bransoletek założyła, żeby nie było widać braku nadgarstków
  • Odpowiedz
@sikalafou: Otyła kobieta to jedno, ale takie wyrachowane babsko, które z pełną świadomością chce zacząć znajomość od manipulacji, które W DODATKU waży 130kg, to jest zwyczajne chamstwo i marnowanie czasu faceta, które zasługuje na potępienie i nazwanie rzeczy po imieniu. To właśnie z takich kobiet szydził Al Bundy
  • Odpowiedz
@nezumi1: No typowo, ty body fat poniżej 20 procent, a typiara 160 cm, z 80 kg, a zdjęcia oczywiście wykadrowane do perfekcji. Znam temat z autopsji, nigdy więcej, bo potem podczas spotkania się kmini, czy s--------ć podczas wizyty do kibla czy jakoś potem się urwać XD. Choć to było jeszcze w erze bycia totalnym lamusem w tych sprawach.
  • Odpowiedz