Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam pytanie z bardzo mocnym podtekstem etycznym. Jeśli ktoś nie wierzy w prawdziwość, może po prostu potraktować to jako sytuację hipotetyczną. Mieszkam i pracuję w małym miasteczku (30 tys.). Jestem logistykiem w największym tu januszexie. Praca ma dużo minusów, ale w miarę płacą, no i mam tu własne 3-pokojowe mieszkanie po rodzicach. W biurze pokój dzielę z facetem lvl 29, który jest tzw. specjalistą ds. komunikacji i PR.
Mam pytanie z bardzo mocnym podtekstem etycznym. Jeśli ktoś nie wierzy w prawdziwość, może po prostu potraktować to jako sytuację hipotetyczną. Mieszkam i pracuję w małym miasteczku (30 tys.). Jestem logistykiem w największym tu januszexie. Praca ma dużo minusów, ale w miarę płacą, no i mam tu własne 3-pokojowe mieszkanie po rodzicach. W biurze pokój dzielę z facetem lvl 29, który jest tzw. specjalistą ds. komunikacji i PR.
Odchod_Pasywny +187
Dlaczego biznes ąlajn?
Powód 1 - wszystko zmieniło się w 1971 roku kiedy prezydent Nixon obalił standard złota...
Zachęcam do oglądania
#frajerzyzmlm #mlm #dailysebcel #sebcel
Powód 1 - wszystko zmieniło się w 1971 roku kiedy prezydent Nixon obalił standard złota...
Zachęcam do oglądania
#frajerzyzmlm #mlm #dailysebcel #sebcel
#przegryw #gownowpis #tfwnogf #samotnosc #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #podrywajzwykopem #mirekszukazony
giant
większa wartość niż 3/4 aut
pick one
ile aut jeździ o wartości 50k zł?
nie chodziło mi że jeden tylko w sumie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie jest też typem osoby która potrzebuje zabawiacza 24/h doba i cieszy się że idę na te parę godzin na rower, ma wtedy czas na swoje zainteresowania (artystka)
Moim zdaniem szukasz problemów tam, gdzie ich nie ma
drudzy zaś kombinują jak koń pod górę żeby wyrwać się na