Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
rales +110
#ralesnatinderze <-- tag do obserwowania
Dziewczyna nr 23 (spotkanie drugie)
Do drugiego spotkania doszło niecałe dwa tygodnie po pierwszym. Chyba dlatego, iż z racji że ja zaproponowałem pierwsze, to teraz czekałem, aż dziewczyna zaproponuje drugie. W końcu się doczekałem. Poszliśmy na kolację, później jeszcze na krótki spacer po rynku, a na końcu połazić po galerii handlowej.
Cały czas miałem w głowie, że muszę podjąć z nią temat mojego podejścia, czy raczej braku,
Dziewczyna nr 23 (spotkanie drugie)
Do drugiego spotkania doszło niecałe dwa tygodnie po pierwszym. Chyba dlatego, iż z racji że ja zaproponowałem pierwsze, to teraz czekałem, aż dziewczyna zaproponuje drugie. W końcu się doczekałem. Poszliśmy na kolację, później jeszcze na krótki spacer po rynku, a na końcu połazić po galerii handlowej.
Cały czas miałem w głowie, że muszę podjąć z nią temat mojego podejścia, czy raczej braku,
Wczoraj #!$%@? do kibla. O 21:57. A on podobno leciał na łeb na szyję do szatni się szybko przebrać. Ja #!$%@? drugim wyjściem i typek #!$%@?ł z buta 50 minut przy - 6 stopniach xd
Trzeba uczyć ludzi. Nie jestem darmowym uberem bo ja musze na paliwo ciężko pracować. A on myśli że będzie woził dupe za darmo. Skończyło się.
#chad #blackpill #tinder #wzrost #przegryw #depresja #redpill
Komentarz usunięty przez moderatora
Xddddd
Sam często podrzucam ziomków po pracy jak mam po drodze i nie chce od nich nic w zamian, bo jedyne co na tym tracę to jakieś 2 minuty i 10ml paliwa wiec odmawiam nawet jak proponują. Ale różnica między mną a tobą jest taka, że ja podjąłem taką decyzję i robię to z sympatii, a ty się
@Czikolachowski: Taki z ciebie CHAD, że #!$%@? do kibla przed jakimś randomem z pracy xD