Aktywne Wpisy

camelinthejungle +506
Nagranie zamachu Kirka powinno służyć jako symbol przyszłości, którą chcą nam zaserwować fetyszyści szerokiego dostępu do broni. Teraz jak się lewak z prawakiem u nas nie zgadza, to sobie pokrzyczą i się rozejdą, ewentualnie ktoś w łeb dostanie. Sprzedawajmy w Lidlach karabinki, to spory światopoglądowe wariaci będą rozwiązywać w sposób definitywny.
Wyleczcie się z tej miłości.
Btw. X chyba usuwa filmiki z wczorajszego zajścia. Chyba im się nie podoba, że kolega Muska
Wyleczcie się z tej miłości.
Btw. X chyba usuwa filmiki z wczorajszego zajścia. Chyba im się nie podoba, że kolega Muska
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
rovenna +29
Czy was droga moderacjo całkowicie powaliło? Zezwalacie na prześladowanie, znieważanie, zniesławianie, publikację wizerunku innych osób na portalu? Przecież to jest chore a przede wszystkim karalne i trzymam kciuki za pozwy zarówno wobec portalu jak i osób które wrzucają te posty.
ps Kiedy polki z tiktoka obrażały ukrainki to za publikację ich zdjeć (nawet bez danych osobowych) leciały od razu bany.
Art. 81 ustawy o prawie autorskim – rozpowszechnianie wizerunku wymaga zgody osoby na nim
ps Kiedy polki z tiktoka obrażały ukrainki to za publikację ich zdjeć (nawet bez danych osobowych) leciały od razu bany.
Art. 81 ustawy o prawie autorskim – rozpowszechnianie wizerunku wymaga zgody osoby na nim
źródło: image
Pobierz

Trochę mi przypomniałaś moje studia i jak bardzo doceniam wysiłek rodziców, żebym mimo że bogaci nie byli mógł studiować bez stresów i konieczności pracowania. Do dzisiaj pamiętam jak po skończeniu studiów ojciec mi powiedział, że teraz to muszę już znaleźć jakąś robotę. Teraz go tym bardziej rozumiem, chociaż nigdy nie zamierzałem siedzieć na ich garnuszku po studiach.
Co prawda nie można odziedziczyć samych długów po rodzicach, więc taki czarny scenariusz nie jest możliwy.
@Bardzo_Wsciekla_Mebloscianka: można, jeżeli długi rodziców przekraczają ich majątek, a ktoś w porę nie odmówił przyjęcia spadku. Takie realne historie p-------------a całego życia już na starcie się zdarzają.