Aktywne Wpisy

#primemma Przepraszam za złe postrzeganie mężczyzn i stosunek do nich w zeszłym roku. Wiem, że Was to uraziło dlatego postanowiłam się zmienić. Przeczytajcie:
W końcu ubrana jak należy i w odpowiednim miejscu, bo w kuchni - gotowa ulegać swemu mężczyźnie i słuchać go we wszystkim bezgranicznie. Oddawać mu wszystkie zarobione przez siebie pieniądze (bo on najlepiej nimi rozporządzi - w końcu jest moim autorytetem), od chwili przekroczenia przez niego progu
W końcu ubrana jak należy i w odpowiednim miejscu, bo w kuchni - gotowa ulegać swemu mężczyźnie i słuchać go we wszystkim bezgranicznie. Oddawać mu wszystkie zarobione przez siebie pieniądze (bo on najlepiej nimi rozporządzi - w końcu jest moim autorytetem), od chwili przekroczenia przez niego progu
źródło: DA825841-ED23-4A68-B880-A093B3515E29
Pobierz
mirko_anonim +2
✨️ Jak poradzić sobie z presją rodziców w związku? Ⓘ
Jestem z dziewczyną od półtora roku. Od pewnego czasu zaczęliśmy poruszać tematy dotyczące wspólnego zamieszkania w przyszłości. Jeszcze zanim się poznaliśmy, rodzice mojej dziewczyny zaczęli budować dom z myślą, że jego górna część będzie przeznaczona dla niej. Z czasem wymyślili, że ja i moja dziewczyna wprowadzimy się na górę i będziemy mieszkać razem z nimi. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie takiego rozwiązania. Jestem
Jestem z dziewczyną od półtora roku. Od pewnego czasu zaczęliśmy poruszać tematy dotyczące wspólnego zamieszkania w przyszłości. Jeszcze zanim się poznaliśmy, rodzice mojej dziewczyny zaczęli budować dom z myślą, że jego górna część będzie przeznaczona dla niej. Z czasem wymyślili, że ja i moja dziewczyna wprowadzimy się na górę i będziemy mieszkać razem z nimi. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie takiego rozwiązania. Jestem

Na Siedlcach na przykład nie zdarzyło się czuć. Na Chełmie i w centrum sporadycznie. W niektórych częściach Jasienia notorycznie. ¯\_(ツ)_/¯
Edit: mam na myśli stary Chełm, nie okolice Havla.
Edit: mam na myśli stary Chełm, nie okolice Havla.
@krystal_Tri_tapik: Raz na 10 dni to sporadycznie? XD sporadycznie to jest raz na kwartał
Nie macie wstydu z obrona tego syfu Gdańskiego
@highsky: atlanta praży i wtedy jest taki zapach
@Shell136: Może mieszkałeś na przymorzu w latach 90. Aktualnie już wszyscy otwarcie przyznają, że problem ze smrodem jest coraz większy i śmierdzi w miejscach, gdzie kiedyś nie śmierdziało w ogóle, czyli
@Shell136: mieszkam na przymorzu od 3 lat. Pierwsze 2 lata rzeczywiście nie "pachniało". Ostatni rok (zaczęło się chyba w okolicach września 2021) poczułem te mityczne Szadółki, pierwsze dni nie ogarniałem o co chodzi, myślałem,