Wpis z mikrobloga

Korwiniści uradowani, bo okazało się że jednak krul nie zrobił z siebie kompletnego pajaca, bo pogranicznicy z Wyspy Węży przeżyli

@suwalskimroz: Ale gdzie niby Korwin mówił że oni przeżyli? Niech ktoś da linka.
  • Odpowiedz
Z tego co wiem, to dopiero wtedy kiedy powszechnie w mediach pojawiło się przypuszczenie że oni mogą żyć, to Korwin oznajmił światu że "jego wcześniejsze przypuszczenia się potwierdziły".
Tylko gdzie on się tymi "wcześniejszymi przypuszczeniami" z kimkolwiek podzielił?
  • Odpowiedz
@M_xxx: Pierwsze informacje o tym że niby pogranicznicy żyją wyszły z tego co pamiętam z rosyjskiego odpowiednika MON czy coś takiego, później podały to Rosyjskie media. I to właśnie powołując się na to Korwin walił na tt.
  • Odpowiedz
@suwalskimroz: I w tym momencie oświadczył że "jego wcześniejsze przypuszczenia się sprawdziły".
Czyli Korwin już "wcześniej przypuszczał" (rzekomo) , ale jakoś nie chciał się z nami podzielić.
Ciekawe czemu. Mogę się domyślać.

óźniej podały to Rosyjskie media. I to właśnie powołując się na to Korwin walił na tt.

@suwalskimroz: Nie tylko on, starczyło to wklepać w google i było wiele o tym że jest szansa że żyją. Jedynie
  • Odpowiedz
Stwierdzam fakt, nie powiesz mi ze zachod nie uprawia propagandy proukrainskiej t

@pepe674850678945768943: Sam ją uprawiam j----a ruska Onuco.

Jakbym miał flagę Ukrainy to bym ją wywiesił z balkonu, p--------y szkodniku.
  • Odpowiedz