Aktywne Wpisy
frugASS +70
xddddddd
Erlein +2
#podrywajzwykopem dajcie mi jakieś porady jak poznac nieletnie siksy 15-16 lat. Mam własne mieszkanie (oski here) i 24 lata, ale wyglądam na 18. Jestem niski ale #mirkokoksy i z ładną mordą. Mam szansę wśród znajomych ale zbliżonych do mojego wieku a ja wolałbym młodą julkę niż jakieś przeorane szony #przegryw #zwiazki #logikarozowychpaskow #tinder
@kodecss: i jak byś to zrobił?
1. Rozbił szybę u góry i wyciągnął talerze - wstawienie nowej groszowe sprawy
Zanim byś coś tam włożył, żeby złapać talerze to część z nich by dawno spadła.
W tej całej sytuacja jest intratne tylko to, że jest szklana gablota i możesz spodziewać się wypadku.
W normalnych frontach nawet byś nie wiedział co się będzie dziać zaraz i talerze by wylądowały na ziemi.
@alvaroZcamaro: No jakoś muszą odreagować.
Komentarz usunięty przez autora
@kodecss:
@kodecss: to od dołu uchylić, jakąś listwą przytrzymać i elo. Może da się jakoś wyciągnąć z tego lekcję dla moskiewskiej giełdy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kodecss: przy próbie ratowania ruski wszystko rozwali, nawet to co nie było zagrożone.
Komiczne jest to nacjonalistyczne prężenie muskułòw przez ludzi którzy dotychczas popierali rozbrajanie armii, plucie na mundur, niszczenie zabytków i kościołów, zdejmowanie polskich flag i zastępowanie ich tęczowymi, protestowali uszczelnianie granic a teraz LARPują w Zimną Wojnę.