@Atreyu: ani mentalnie, ani kulturowo nie są nam bliscy. Nie mamy wspólnej historii, to nie są Słowianie. To po prostu lud ugrofinski, który całe lata był pod butem Austriaków, a teraz Rosjan
@Atreyu: napisałeś, że mentalnie i kulturowo są nam bliscy, a to nie jest prawdą. To, że Ty się dogadujesz z paroma Węgrami, nic nie znaczy, bo ja np. się nie dogaduję. Porównanie też masz żadne widocznie
@r333m4k444: To z brakiem wspólnej historii to akurat bzdura bo Jadwiga i Batory byli Węgrami a wcześniej węgierskie wojska brały udział w wyprawie kijowskiej.
@Rogalove: przed chwilą Rumuni się mnie pytali czemu zaatakowaliśmy Ukrainę ( ͡°ʖ̯͡°) Nie szło im wytłumaczyć że jestem Polakiem z Polski i że my im pomagamy jak tylko się da. (・へ・)
To Orban jest ten zły
Komentarz usunięty przez moderatora
Ilu Węgrów znasz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeszcze raz podkreślę, zaprzeczę temu co napisałeś: nigdzie nie pisałem że to Słowianie lub że mamy wspólną historię
Natomiast to ludzie z którymi dobrze się dogadujemy, a mam porównanie z Niemcami, Anglikami, Hiszpanami, Serbami i masą innych nacji. Doświadczenia
@Atreyu: Ale to jest ich odpowiedzialność protestować lub nawet obalić jego rząd.
@Atreyu: dlatego Fidesz ma w sondażach 50%( ͡° ͜ʖ ͡°) Ci fajnie Węgrzy na niego głosują
@Rogalove: przed chwilą Rumuni się mnie pytali czemu zaatakowaliśmy Ukrainę ( ͡° ʖ̯ ͡°) Nie szło im wytłumaczyć że jestem Polakiem z Polski i że my im pomagamy jak tylko się da. (・へ・)