Aktywne Wpisy

denazyfikacja +510
#z-------------j #l-------------j
źródło: image_picker_BE669346-2A9D-408E-95DF-5F925A3384CF-77716-000009F589942C5B
Pobierz
jmuhha +11
Jak jeszcze raz uslyszę, że programiści tak narzekają na swoje zarobki (╯°□°)╯︵ ┻━┻
źródło: 1000020926
Pobierz

@xiv7: No i nie wiadomo jak Rosja potraktuje pomoc w tym zakresie. Mogą się burkać do USA, że Ukraina niszczy rosyjską artylerie mimo że nie powinna wiedzieć gdzie stacjonuje itp akcje. Więc taka pomoc Ukrainie może
@xiv7: ale "republiki" są pod kontrolą separatystów. Tam do Rosjan nikt strzelał nie bedzie
To jest wojna czy nie ma?
I tak Putin pięknie wygra.
Onet to zenada, TVNy i inne rowniez nie za bardzo. Rzeczpospolita, Wyborcza? Wydaje mi sie, ze za duzo wojenek politycznych.
O pisowskich mediach nie wspomne nawet.
Jak chce cos o konfliktach, to czytam PulsLewantu, Defender24. No, ale brakuje czegos bardziej ogolnego.
Bo ja do bierzacych mam wykop. Czyli nie mam nic. A powazniejsze zrodla ktore sledze zazwyczaj oceniaja sytuacje np. po tygodniu jak juz cos wiadomo.
ogolnie za czasow korwinizmu (wykopfejs.png) mocno sie zrazilem do zrodel typu tvn, ale jak juz czlowiek wyszedl z podstawowki i zmadrzal to juz wie lepiej.
generalnie jak juz nauczylem sie brac poprawke na skrzywienie na lewo i prawo to, wydaje mi sie, ze w miare potrafic filtrowac tresci. wiec generalnie zalezy mi po prostu na najbardziej "rzetelnych" zrodlach.
to w takim razie dzieki za polecenie.
tvn24 wygodnie sie