Wpis z mikrobloga

@kaoen9: jak dla mnie były ok obejrzało się więcej niż takiego Vancouver czy Salt łąkę city ze względu na strefy czasowe ale mniej niż europejskich. Szkoda że u nas skończyła się kończy generacja mocnych zawodników. Za 4 lata już wogole ciężko będzie mówić o medalach, przynajmniej z dzisiejszej perspektywy - skoki odpadają, a w innych dyscyplinach jest często jeszcze gorzej
  • Odpowiedz
@kaoen9 Nie potrafię wyjaśnić, co takiego jest w tych Azjatach, ale choćby nie wiem jak się przyłożyli do organizacji, to jak dla mnie zawsze jakoś odbierają urok tym wielkim imprezom. Niby na poziom sportowy obiektywnie nie powinno mieć wpływu to, na którym południku odbędzie się rywalizacja, ale jednak jak tylko widzę, że jakieś MŚ czy IO będą w Tokio/Pekinie/Korei, to już wiem, że prawdopodobnie wyjdzie sztucznie, bez wielkich historii.
  • Odpowiedz
@kaoen9: Gowno teatrzyk dla gojów, a nie igrzyska xD festiwal s----------a podszyty pieniędzmi, kto więcej zapłaci ten ma więcej przychylności sędziów i więcej medali. Szkoda uczciwych sportowców
  • Odpowiedz