Aktywne Wpisy

mirko_anonim +13
✨️ Jak radzić sobie z trudnymi teściami? Ⓘ
Tldr: ojciec mojej dziewczyny mnie obraża, a dziewczyna ma to w dupie
Jestem z dziewczyną w związku od roku i zacząłem poznawać jej rodziców, a ona moich. Moi rodzice przyjęli dziewczynę bardzo pozytywnie i serdecznie, ale niestety jej rodzice, a szczególnie jej ojciec mnie nie polubił.
Okej, rozumiem że nie każdy musi mnie polubić, ale to co się odjaniepawliło to ja nawet nie...
Jej ojciec już na
Tldr: ojciec mojej dziewczyny mnie obraża, a dziewczyna ma to w dupie
Jestem z dziewczyną w związku od roku i zacząłem poznawać jej rodziców, a ona moich. Moi rodzice przyjęli dziewczynę bardzo pozytywnie i serdecznie, ale niestety jej rodzice, a szczególnie jej ojciec mnie nie polubił.
Okej, rozumiem że nie każdy musi mnie polubić, ale to co się odjaniepawliło to ja nawet nie...
Jej ojciec już na

pogodny_mis65 +103
Rozwalił mnie ostatnio mój wujek na chrzcinach. Rodzicami dziecka byli weganie i na obiad podano stek z kalafiora, a on tak spojrzał i powiedział do żony głosem paździocha „A co to za g---o..” xD I miał w sumie racje. #gotujzwykopem #jedzenie

Klasa podmiotu: Euclid
Specjalne Czynności Przechowawcze: Przechowalnia SCP-6547 znajduje się na współrzędnych geograficznych 32° 20′ 0″ N, 64° 45′ 0″ W na głębokości 4204 metrów i wyglądem przypomina zwyczajną piwnicę. W pomieszczeniu umieszczona została kamera na ścianie południowej z widokiem na ścianę północną gdzie prowadzona jest obserwacja na nietypową metalową konstrukcję i sam obiekt. Do dnia dzisiejszego nie zarejestrowano SCP-6547 od przodu. Zbliżanie się na odległość mniejszą niż 10 km (5,4 mili morskiej) od obiektu jak i wszelkie próby nawiązania kontaktu zostały surowo wzbronione po incydencie [XXXXXXXX] w roku 2021.
Opis: SCP-6547 to humanoid mierzący 191 cm o masie ciała bliskiej 200 kg wykazujący wysoce niską zawartość tkanki tłuszczowej w stosunku do masy (ok. 15% BF). Pierwsze doniesienia o obiekcie pochodzą z roku 1779, kiedy to doszło do zaginięcia fregaty amerykańskiej sygnatariusza deklaracji niepodległości Stanów Zjednoczonych Thomasa Lyncha Jr. Incydenty tajemniczych zaginięć statków i samolotów powtarzały się regularnie i są znane ludzkości jako Tajemnica Trójkąta Bermudzkiego. Grupa badaczy Fundacji 20 października 1981 roku przeprowadziła ekspedycję mająca na celu zbadanie zdarzeń paranormalnych utrzymujących się na tym obszarze oceanu; wtedy to odkryto nietypową strukturę znajdującą się głęboko pod wodą, która po zbadaniu okazała się być chwilowo pusta. Z ostatnich logów raportu ekspedycji wynika, że badacze po zamontowaniu kamery na ścianie południowej pomieszczenia o godzinie 03:20:15 czasu lokalnego usłyszeli przeraźliwie głośny, niski krzyk niezidentyfikowanego pochodzenia. Od tej pory SCP-6547 jest ściśle obserwowany przez Fundację i w momencie wejścia bytu w fazę nazwaną przez dr. [XXXXXXXX] jako Trening należy niezwłocznie powiadomić wszelkie obiekty transportu powietrznego i wodnego o zmianę kursu, jeśli znajdują się aktualnie w niebezpiecznej odległości od anomalii. W czasie trwania ww. fazy rejestruje się ogromne pokłady fal elektromagnetycznych pochodzących z przechowalni a nagranie z kamery przybiera zaburzony obraz humanoida obok metalowej konstrukcji, wydającego z siebie donośne odgłosy będące według hipotezy dr. Śmigielskiego przyczyną niewyjaśnionych katastrof wodno-powietrznych udokumentowanych na przestrzeni ubiegłych wieków. Szczegółowa natura anomalii podlega do chwili obecnej zaawansowanym etapom badań, ale jej prawdziwe pochodzenie jak i jej cel są na ten moment niezrozumiałe.
#mikrokoksy #silownia #mirkokoksy
źródło: comment_1645288427i8Hh1qKWBJs2xECa5JkokZ.jpg
PobierzWedług jakichś tam źródeł (nie pamiętam jakich) maksymalny potencjał do zbudowania mięśni u naturala to wzrost - waga = 100 przy niskim BF + kilka kg błędu.
Czyli jeżeli masz 180cm wzrostu i ważysz powiedzmy 83 kg przy 10% BF to jest naturalny max. Inna osoba może np: ważyć 90kg przy 190cm mając 10% BFa i więcej
PS: tak sobie analizuję te Twoje obliczenia i one się kupy nie trzymają...
Nie wiem czy w poprzednim poście celnie to sprecyzowałem, więc podam przykłady
Uważam, że u naturala maksymalny potencjał to:
170 cm i BF ok 10% -
Dr eric helms - 10+ lat stażu, 36 lat+ chyba, nie wiem ile ma wzrostu, ale sam podaje