Aktywne Wpisy
Rinardo +170
Jak tam misie, płacicie za kobiety na pierwszych spotkaniach? Bo jak nie zapłacicie za damę, to ona oczerni Was na damskich grupkach ku uciesze innych. Mnóstwo kobiet ma przekonanie, że facetów trzeba doić, a spermiarzom to pasuje
#tinder #badoo #logikarozowychpaskow #zwiazki #redpill
#tinder #badoo #logikarozowychpaskow #zwiazki #redpill
brusilow12 +710
10 lipca 1943 roku, do kwatery lokalnego dowództwa UPA, został wysłany ppor. Zygmunt Rumel, jako emisariusz Rządu RP, w celu zahamowania rzezi wołyńskiej i uzgodnienia wspólnej z Ukraińcami walki z Niemcami. W geście dobrej woli Rumel, oraz przedstawiciel Wołyńskiej AK i woźnica, przybyli na rozmowy bez broni. Ukraińcy w "geście dobrej woli" rozerwali ich końmi.
#historia #iiwojnaswiatowa #rekonstrukcjakolorem #2wojnaswiatowa #wolyn #polska
#historia #iiwojnaswiatowa #rekonstrukcjakolorem #2wojnaswiatowa #wolyn #polska
Auto stało zimę. Chciałem zawieźć na złom dzisiaj, okazało się, że ręczny skorodował i nie mogę ruszyć. W dodatku zaparkowany jest tyłem. Co mogę zrobić? Za kilka tygodni kończy się polisa i chciałbym się pozbyć tego szrotu w tym czasie.
Pytanie to ludzi bardziej into motoryzacja. Co z tym zrobić, żeby najmniejszym kosztem się tego pozbyć. Da się to w ogóle na lawetę załadować? Pomoc drogowa ile mnie skasuje? Wystawić na olx i niech się kupujący martwi? Za 500zł, 300zł 100zł? Nie mam już pomysłów.
U nas że szeptu lawetami przyjeżdżają auto zabierają . Mają bęc wciągarkę i druga przyczepę co by kierowca mógł dwa autka na raz zabrać .
@trzaichlac69: mam AC, ale w wersji ubogiej, tj laweta i pomoc drogowa w razie wypadku, a nie awarii.
@WstretnyOwsik: ale jak tylne koła zablokowane, to jak wjedzie na lawetę?
@red7000: tylko właśnie czy to blokuje linka, czy bębny są tak skorodowane, że się zablokowały na amen?
@CXLV: przecież mają wyciągarkę, można ciągnąć zablokowane koła, to nie przeszkadza.
@CXLV: Normalnie. Laweciarze wciągają też auta na zablokowanych kołach. Jak nie mają możliwości użycia wózków zakładanych na koła, to szorują po ziemi.
Jak chcesz samemu to zrobić to zdejmij koła i wal młotkiem w bębny
@CXLV: Jak ma dobrą wyciągarkę to nawet terenówkę z 4 kołami zablokowanymi wciągnie czy nawet bez kół.