Wpis z mikrobloga

imho nauczenie się świadomego snu jest jedną z najlepszych rzeczy, nie tracisz godzin na braku świadomości ergo przezywasz w taki sposób to drugie "życie" jak chcesz bez ograniczeń. Swoją drogą ciekawe ze taka technologia a poza tymi śmiesznymi migającymi opaskami na oczy, które nie działają nic innego nie wytworzy świadomości snu za każdym razem, mechanicznie.
#swiadomysen #luciddream
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TadzioNorek: Dawno nie miałem, często nie miałem kontroli nad snem i często nawiedzała mnie zjawa której nie mogłem się pozbyć. Działy się chore rzeczy w tych snach, których byłem w pełni świadomy. Najgorsze było to, że często nie byłem w stanie przerwać takiego snu.
  • Odpowiedz
  • 0
@dziekuje Ja mam słabe samozaparcie do zapisywania snów, od czasu do czasu sie zdarzy ld ale bardzo szybko urywa mi się świadomość. Zaczyna rozmazywać obraz i przerywa się sen. Szkoda, chciałbym móc toczyć życie po swojemu we własnym wyimaginowanym świecie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@TadzioNorek: potwierdzam ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chociaż nie wiem czy LD codziennie by się nie znudziło

Swoją drogą ciekawe ze taka technologia a poza tymi śmiesznymi migającymi opaskami na oczy, które nie działają nic innego nie wytworzy świadomości snu za każdym razem, mechanicznie.

@TadzioNorek: no też szkoda, że nie ma apek do WBTB / WILD / MILD czy SSILD :/ Za to dużo suplementów
  • Odpowiedz
@TadzioNorek tak raczej jak juz wszystmo mozesz to po pewn czasie nie masz pomyslow ;)
Roznie na rozne czesci jakby niektore czynia sen bardziej zywym niektore wspomagaja pamiec moze o tym napisze jak bozia da zdrowie ,;)
  • Odpowiedz