Aktywne Wpisy

elofrytki +50

Smarek37 +14
#majsterkowanie #narzedzia #parkside
Obcinaczki z kompletu zgrzewarki do plastiku parksida. Nie wytrzymały nawet 10 zszywek. Te narzędzia to jakaś kpina i to już kolejny raz jakiś zonk. Dobili z jakością do dna, byle tylko zejść z ceny.
( ͡° ʖ̯ ͡°)
Obcinaczki z kompletu zgrzewarki do plastiku parksida. Nie wytrzymały nawet 10 zszywek. Te narzędzia to jakaś kpina i to już kolejny raz jakiś zonk. Dobili z jakością do dna, byle tylko zejść z ceny.
( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 20250719_210251
Pobierz

#wordpress #woocommerce #sklep #pytanie #webdev
Skoro obecnie wysyłka jest po klepnięciu przez admina to właśnie to jest niestandardowe działanie i pewnie zrobione jakąś wtyczką.
@Moron: Nie widzę w ogóle takiej opcji u siebie
źródło: comment_1644917540eGe08PDFGgXTQhPSOrxxnq.jpg
Pobierz@CygaroZwasem: Mam dokładnie to zaznaczone w opcjach jak na screenie.
źródło: comment_1644924016iCQzFKxGOMVxfjGp6diJGj.jpg
PobierzPatrzy punkt 3. Jesteś pewny, że wszystko co jest w koszyku jest do pobrania?
źródło: comment_1644926397hGbv0KD0rmkBv40sJ94Bkz.jpg
PobierzTestowałem na szybko założonym koncie z onetu - nie doszedł mail, założyłem konto na wp - to samo. Przyczyny więc szukałem w innych miejscach. Dodałem plugin z wysyłką SMTP, dodałem plugin który zapisuje wszystkie wysłane maile, sprawdziłem liczbę wysłanych maili z serwera i się okazuje, że
@chomik3: Musisz mieć coś schrzanione, skoro na onet i wp nie dochodzi. Może masz błędny rekord SPF albo