Wpis z mikrobloga

@Smarek37: za to nie robią chyba problemów z wymianami.
No i ja w sumie coś tam sobie od nich kupuję jak trafię ciekawego, bo nie zaliczyłem zonka, a fajnie mieć trochę narzędzi pod ręką.
  • Odpowiedz
  • 3
@Liryczne_MMA: dzięki za czujność. Poprawione.
@hpiotrekh nie widzę sensu wymieniać, bo następne nie będą nic lepsze. Zresztą to by musiała być pewnie wymiana całej zgrzewarki Dokończyłem swoimi. Zobacz jak one się stępiły po tych kilku cięciach.
  • Odpowiedz
A najgorsze w tym jest to że są z tego dumni, jakoby to było specjalnie, by zwrócić uwagę większej ilości takich samych debili jak i oni.

Tylko nie wiedzą że brak szacunku do własnego języka jest gorszy od zmian prawakoidalnych w mózgu.

@Wiskoler_double: typie, op się pewnie jebnął niechcący, każdemu może się zdarzyć.
  • Odpowiedz
@Liryczne_MMA: Gdyby się jebnął niechcący, to przeglądarka czy tam system podkreśliłby mu jako błąd. A jeśli tego nie poprawił znaczy że niechluj z niego i nie dba o czystość języka. A takim jak ja oczy krwawią.

• Odpowiedz
  • 1
@Wychwalany: a szkoda, bo kiedyś to były dobre sprzęty w wyważonej cenie a teraz to tani szajs. Powinni podnieść te ceny o 20% i dalej trzymać jakość. Za chwilę się zdziwią jak ludzie przestaną to kupować.
  • Odpowiedz
@Smarek37: z takcih narzędzi to kompletu sobie knipexa po sztuce, co jakiś czas promocje na Amazonie, nim się żona obejrzy ;] będziesz miał cały zestaw

z kniepxem przynajmniej pewność, że jak się nie da uciąć, nie da odkręcić, nie da wyrwać no to po prostu się nie da i trzeba iść po szlifierkę albo młotek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz