Aktywne Wpisy

MonazoPL +116
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
Gruby_Wuj +252
Moi rodzice pojechali do sanatorium do Gołdapii.
Jako że jest to przy ruSSkiej granicy to dostali powiadomienie, że mogą obowiązywać opłaty z powodu roamingu.
Poszli do salonu Play żeby im to wyłączyli, niestety numery nie były na nich więc pani z Play zadzwoniła do mnie żeby przekazać mi tą wspaniałą wiadomość że musi właściciel to zrobić.
Powiedziałem, że spoko tylko, że ja mam numery w T-Mobile.
Poprosiłem matkę do słuchawki i pytam:
Jako że jest to przy ruSSkiej granicy to dostali powiadomienie, że mogą obowiązywać opłaty z powodu roamingu.
Poszli do salonu Play żeby im to wyłączyli, niestety numery nie były na nich więc pani z Play zadzwoniła do mnie żeby przekazać mi tą wspaniałą wiadomość że musi właściciel to zrobić.
Powiedziałem, że spoko tylko, że ja mam numery w T-Mobile.
Poprosiłem matkę do słuchawki i pytam:
źródło: obraz_2025-11-24_145653252
Pobierz

Obcinaczki z kompletu zgrzewarki do plastiku parksida. Nie wytrzymały nawet 10 zszywek. Te narzędzia to jakaś kpina i to już kolejny raz jakiś zonk. Dobili z jakością do dna, byle tylko zejść z ceny.
( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 20250719_210251
Pobierzwolę jedną rzecz z kinpexa niż 10 marketówek
No i ja w sumie coś tam sobie od nich kupuję jak trafię ciekawego, bo nie zaliczyłem zonka, a fajnie mieć trochę narzędzi pod ręką.
@Smarek37: chryste panie
@hpiotrekh nie widzę sensu wymieniać, bo następne nie będą nic lepsze. Zresztą to by musiała być pewnie wymiana całej zgrzewarki Dokończyłem swoimi. Zobacz jak one się stępiły po tych kilku cięciach.
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: 20250719_213129
Pobierz@Wiskoler_double: typie, op się pewnie jebnął niechcący, każdemu może się zdarzyć.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 20250719_204619
Pobierzz kniepxem przynajmniej pewność, że jak się nie da uciąć, nie da odkręcić, nie da wyrwać no to po prostu się nie da i trzeba iść po szlifierkę albo młotek ( ͡° ͜ʖ ͡°)