Aktywne Wpisy
lubie_pic_kakao +111
Tymczasem nasi "świadomi" użytkownicy wykopują fejkową ruską stronę.
Brak jakichkolwiek informacji o redakcji, w stopce copyright od 2011 mimo iż w bazie WHOIS widać, że domenę "geopolityka.org" zarejestrowano w 2023. Ich polityka prywatności była ewidentnie tłumaczona translatorem. Jedna z sekcji ma tytuł "głoska bezdźwięczna" xD
No i artykuły są po polsku, ale interfejs strony jest po angielsku (np. "Trending", "Comments",
Brak jakichkolwiek informacji o redakcji, w stopce copyright od 2011 mimo iż w bazie WHOIS widać, że domenę "geopolityka.org" zarejestrowano w 2023. Ich polityka prywatności była ewidentnie tłumaczona translatorem. Jedna z sekcji ma tytuł "głoska bezdźwięczna" xD
No i artykuły są po polsku, ale interfejs strony jest po angielsku (np. "Trending", "Comments",
Graner +38
Postawmy się w roli narzeczonego. Prawdopodobnie gość dosyć dziany, a zatem szanowany w swoim środowisku skoro wysłał żone po sukienkę aż do Budapesztu.
I teraz akcja. Jego przyszła żona oddaje się śniademu mężczyźnie, a temu romansowi przygląda się jego własna matka...
Ja #!$%@?, chłop dostał takiego soccer kicka od życia, że aż mi go szczerze żal...
#logikarozowychpaskow #p0lka #blackpill #redpill #zdrada #przegryw
Według mnie typ wygrał, że się z taką dziwka nie ożenił.
I prawdopodobnie z niższej ligi niż jego narzeczona. No sorry, ale jak jesteś bogaty i interesuje się tobą dziewczyna z wyższej ligi, to oczywiste, że nie chodzi o twój charakter.
@ChamskoCytuje: To jest faktycznie cholernie smutne ( ಠ_ಠ)
Mam nadzieję, że chłop sobie ułożył życie z wartościową kobietą po tym wszystkim. Dobrze chociaż dla niego że przed ślubem wyszło szydło z wora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora