Aktywne Wpisy

phaxi +175
Tak, używam lewego kierunkowskazu na rondzie, aż tak widać?
#polskiedrogi #prawojazdy #samochody #prawo #drogi #przepisydrogowe
#polskiedrogi #prawojazdy #samochody #prawo #drogi #przepisydrogowe
źródło: 3456356
Pobierz
wujek_srednia_rada +779
Jestem aktualnie w Hiszpanii, jeżdżę sobie wynajętym Seatem i tak się dzisiaj zapędziłem, że wjechałem pod prąd w jednokierunkową XD
Przejechałem dobre 100m zanim obciąłem się, że otoczenie nie gra...
Z przeciwka "POLICIA"
Pszypał.jpg
Włączyłem awaryjne i byłem gotowy na niezjedzenie dzisiaj i jutro obiadu w celu zaoszczędzenia na mandat.
Na co Pan antyperspirant macha mi ręką żeby wycofać i zawrócić.
Przejechałem dobre 100m zanim obciąłem się, że otoczenie nie gra...
Z przeciwka "POLICIA"
Pszypał.jpg
Włączyłem awaryjne i byłem gotowy na niezjedzenie dzisiaj i jutro obiadu w celu zaoszczędzenia na mandat.
Na co Pan antyperspirant macha mi ręką żeby wycofać i zawrócić.

@obserwator_ww3: No faktycznie, widać to po operacji Allied Force
@deeprest: różnica taka, że np. polacy mówią, że to okropność i wstydzą się, że przyłożyli do tego rękę, a rosjanie czują dumę chyba tylko jak uciemiężą jakiś naród xD
A tak mamy wymachiwanie pięścią i nakaz odwrócenia się plecami do grupy, która daje nam teraz wolność, ochronę i normalność. Nikt inny nam tego nie zagwarantuje.
@gotiman13: Tak długo jak nie wygasł potencjał imperializmu kremlowskiego, tak długo potrzebne będzie NATO, a to, że jest potrzebne Rosja udowadnia na każdym kroku.
@gotiman13: Twierdzisz, że jesteś Polakiem, ale szczerze wątpię, że jakikolwiek Polak wpadłby na napisanie czegoś takiego. Merytorycznej dyskusji już nie podejmuję, bo nie widzę sensu.
I ja się z tym zgadzam. Od dłuższego czasu uważam, że potrzeba istnienia sił zbrojnych jako odstraszacz na
@wilku88 Widzisz. Niektórzy są bardziej skomplikowanymi osobami i "polak" to nie jedyna rzecz, która ich definiuje.