Wpis z mikrobloga

@guest: weź napisz jeszcze raz :D czymś innym jest widzieć patologie występujące w danej społeczności a czym innym przekonanie o braku sensu w regulowaniu populacji i tego drugiego w tym poście nie widzę więc spadaj na drzewo :))
  • Odpowiedz
@jestemaska: Bo nie wszystkich lubię. Bardziej bronie łowiectwa niż kolegów, ale gdy taka Juleczka próbuje oczerniać wszystkich myśliwych to trzeba zareagować. Kompletnie nie rozumiem po co w to brniesz? Pamiętam jak zadałem Tobie kilka pytań na które nie potrafiłaś odpowiedzieć i przyznałaś się do tego że nie masz kompletnie pojęcia o czym piszesz bo napisałaś to pod wpływem emocji.
  • Odpowiedz
@gdzie_mi_tu: widzisz, ja nie pamiętam sytuacji, więc możesz zadać je jeszcze raz :)
i sam teraz się przyznałeś, że ty brniesz w to bez racjonalizacji. Ja jeżeli wstawiam post to przeważnie jest on o jakimś nadużyciu i nie piszę 'ej wszyscy myśliwi to banda cweli' tylko nakreślam patologię, ty natomiast bronisz aby bronić i zaprzeczasz wszystkiemu co piszę, mimo, że w komentarzach pod znaleziskami sam przyznajesz, że ponad połowa twojego
  • Odpowiedz
@gdzie_mi_tu: i teraz spójrz na to tak, ja dodając kilka kontrowersyjnych postów skłonię co najmniej kilku ludzi do wygooglowania tematu, zainteresowania się i baczniejszego przyglądania na ręce myśliwym i PZŁ -> większa świadomość społeczna, pogadanie z kolegą myśliwym ej weź nie n-------l się jak szmata na polowaniu bo to jest słabe i możesz kogoś z-----ć XDD

ty broniący każdego złego spojrzenia w strone myśliwych tylko napędzasz tą patologię ponieważ nie
  • Odpowiedz
@gdzie_mi_tu: wyzywając mnie od julek i bambinistek pokazujesz osobom nieświadomym, które pierwszy raz np zainteresowały się tematem że mam 0 procent racji i bagatelizujeesz wszystkie problemy które poruszam. A wiem, że Ty wiesz, że nawet jeśli nie zgadzamy się w kwestaich fundamentalnych to i tobie i mi przeszkadzają te negatywne aspekty więc następnym razem wystarczy napisać 'eh jestemaska, też zdarzy mi się czasem zabić kilka stworzeń i przynależę sobie do
  • Odpowiedz
@jestemaska: Patola może nie , ale z ponad połową są problemy organizacyjne, są to starsi ludzie którzy stwarzają problemy typu gdzie urządzić polowanie zbiorowe i co będzie na obiad tudzież jak interpretować status, bądź prawo łowieckie, ale to naprawdę jest bardzo głęboki temat który jest odległy od tego o czym tutaj mowa. Od kąt poluje to nigdy nie spotkałem się z pijaństwem na polowaniu, a gdy zobaczę to pierwszy zadzwonię
  • Odpowiedz