Wpis z mikrobloga

Obejrzałem dokument o oszuście z Tindera i mam xD wypisane na twarzy.
Tl:DR dla tych co nie oglądali:

Trzy naiwne bohaterki starają się teraz o status celebrytki po tym jak oszukał je rzymianin. Jedna i druga dawały mu kase bez sensu, trzecia imprezowała z nim a wszystkie łączy fakt że są po prostu naiwne. Chłop zabierał je na jedną/dwie wystawne randki, brał prywatny samolocik bo powodowało małpi rozum u bohaterek. Z czasem wysyłał im copypaste, że jest śledzony przez wrogów i nie ma czym płacić, przez co różowe brały chwilówki aby Simon mógł przeżyć. Oczywiste jest, że bohater który jest poszukiwany ukrywał się tylko w 5-cio gwiazdkowych hotelach w centrum miasta bo tam może zachować pełną anonimowość XD.Wyszło jak w kawale, że ten Hiszpan okazał się cyganem. Koniec końców chłop dostał jakiś śmieszny wyrok po czym coś tam zarobił i siedzi sobie w Izraelu.

Mam nadzieje, że ta smutna historia was urzekła bo co lepsze, otworzyły zbiórkę na spłacenie długów bo zostały oszukane.
Link do spłacenia przygód księżniczek

Ktoś chce spłacić wakacyjną przygode? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#logikarozowychpaskow #netflix #bekazrozowychpaskow
Pobierz Tr1ckshot - Obejrzałem dokument o oszuście z Tindera i mam xD wypisane na twarzy. 
T...
źródło: comment_1644255118Pu9DrpLKIcbyToquxd9Ew1.jpg
  • 36
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@Tr1ckshot:

Najgorsze jest to, że te Szwedki i Norweżki mogłyby sobie pozwolić na bardzo wygodne życie gdyby tylko poszly do normalnej pracy w swoich krajach (zwłaszcza, że ta pierwsza mieszka z rodzicami) xD

Ale ksiezniczki pozostaną księżniczkami, więc czekają na swojego śniadego księcia z bajki.

Rozum p0lki jest uniwersalny i odnosi się do większości kobiet, im zawsze mało.
@Trollunio: Może dlatego że widać jak na dłoni, że sobie typiary zrobiły interes ze swojego debilizmu. Zobacz na tę zrzutkę cel 600k funtów, który jest o wiele większą kwotą niż łącznie we 3 straciły, ale one "All we want are our lives back." xD Oczywiście od Netflixa też pewnie dostały niezły hajs za zrobienie tej szopki w filmie. Z jakiego powodu ma mi być ich szkoda? Oszustwo należy piętnować, ale głupotę
@LM2525 Moim zdaniem oszustwo jednak bardziej. Ja zresztą ich nie postrzegam jako typowych gold diggerek, bo to są (z tego co wiem) normalne dziewczyny, mające normalne życie, posutawiane w życiu. Wiadomo, że jak mogły się związać z przystojnym, bogatym i czarującym facetem, to wybrały go, zamiast innego. W tym chyba nie ma ani nic złego, ani dziwnego. To, że okazał się świetnym manipulantem, to inna sprawa. Co do kwoty - ciekawy jestem
@Trollunio: Moralnie pewnie tak, ale co realnie Ci da piętnowanie zachowania oszusta? Liczysz, że jakiś oszust weźmie sobie to do serca i przestanie oszukiwać? To że to jest złe to każdy wie. Część kobiet w dzisiejszych czasach żyje w pewnej bańce i czasem trzeba trochę wylać zimny prysznic i po prostu krytykować takie zachowania. Inne mogą nie mieć już tyle szczęścia, że będą w stanie się odbić na hajsie ze zbiórek
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Tr1ckshot: jak to oglądałem to skręcało mnie z żenady. Opowiadały o nim na początku z wodą w majtkach a gościu wrobił je na taką kasę, że gdyby nie ten film to by spłacały to z 20 lat. Ta jedna na początku to w ogóle jest głupia do sześcianu. Spotykasz się z niby milionerem a gościu cię prosi żebyś mu pożyczyła kasę, no #!$%@?. Nawet homo erectus by się zorientował że to
@Tr1ckshot: Obejrzałam i generalnie sama nie wiem... Z jednej strony chciałabym uwierzyć dziewczynom, przygoda, wizja fajnego życia.Sama kiedys spotykałam się z bardzo bogatym facetem i mnie jego pieniądze zwyczajnie peszyły. Cieszyłam się, że ma poukładane życie dzięki swojej ciężkiej pracy, ale ja z tego nie korzystałam. Nie było luksusowych hoteli, bo mnie na to nie stać, a płaciliśmy po połowie. Wiec ja trochę nie kumam zauroczenia, wskakiwania w samolot i mówienia
#!$%@? mać. Ja nawet rozumiem niechęć do nich. Ale co z wami ludzie, że wyzywacie ofiary, a nie oszusta? Gościu promował się na złotego człowieka, był świetnym aktorem, a one dały się nabrać. Ale naprawdę nadal to one zasługują na blamaż, zamiast tego typa? Kurde, gdzie się podziało człowieczeństwo...

@Trollunio: bo oszust jest ścigany przez prawo i w domyśle jest tym złym. Jest oszustem i nie ma tutaj czego dodawać, sytuacja
@Tr1ckshot niby młode i powinny se wygooglować czym to pachnie, a jednak debilki.

Ale znam kobitkę po 60tce, która parę lat temu dała się wrobić w kilkaset tys zł długu przez "profesora zza granicy", no i w sumie 2 razy ją zrobił w #!$%@?, że się nie zjawił na lotnisku, a ona czekała. Wysyłała mu pieniądze, bo klasycznie jego karty nie działają/okradziono go etc.
Początkowo suma była rzędu 30k, ale z czasem