Aktywne Wpisy
mirko_anonim +20
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
jmuhha +4
Co byście tu zmienili
Tl:DR dla tych co nie oglądali:
Trzy naiwne bohaterki starają się teraz o status celebrytki po tym jak oszukał je rzymianin. Jedna i druga dawały mu kase bez sensu, trzecia imprezowała z nim a wszystkie łączy fakt że są po prostu naiwne. Chłop zabierał je na jedną/dwie wystawne randki, brał prywatny samolocik bo powodowało małpi rozum u bohaterek. Z czasem wysyłał im copypaste, że jest śledzony przez wrogów i nie ma czym płacić, przez co różowe brały chwilówki aby Simon mógł przeżyć. Oczywiste jest, że bohater który jest poszukiwany ukrywał się tylko w 5-cio gwiazdkowych hotelach w centrum miasta bo tam może zachować pełną anonimowość XD.Wyszło jak w kawale, że ten Hiszpan okazał się cyganem. Koniec końców chłop dostał jakiś śmieszny wyrok po czym coś tam zarobił i siedzi sobie w Izraelu.
Mam nadzieje, że ta smutna historia was urzekła bo co lepsze, otworzyły zbiórkę na spłacenie długów bo zostały oszukane.
Link do spłacenia przygód księżniczek
Ktoś chce spłacić wakacyjną przygode? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #netflix #bekazrozowychpaskow
Najgorsze jest to, że te Szwedki i Norweżki mogłyby sobie pozwolić na bardzo wygodne życie gdyby tylko poszly do normalnej pracy w swoich krajach (zwłaszcza, że ta pierwsza mieszka z rodzicami) xD
Ale ksiezniczki pozostaną księżniczkami, więc czekają na swojego śniadego księcia z bajki.
Rozum p0lki jest uniwersalny i odnosi się do większości kobiet, im zawsze mało.
@the_mondel_2: A na tych facetów co im wpłacają teraz to same by nacharały resztami spermy z gardła jakby zobaczyły takiego robaka w klubie
Komentarz usunięty przez autora
@Trollunio: bo oszust jest ścigany przez prawo i w domyśle jest tym złym. Jest oszustem i nie ma tutaj czego dodawać, sytuacja
Ale znam kobitkę po 60tce, która parę lat temu dała się wrobić w kilkaset tys zł długu przez "profesora zza granicy", no i w sumie 2 razy ją zrobił w #!$%@?, że się nie zjawił na lotnisku, a ona czekała. Wysyłała mu pieniądze, bo klasycznie jego karty nie działają/okradziono go etc.
Początkowo suma była rzędu 30k, ale z czasem