Wpis z mikrobloga

Sam program 500+ inflacji nie wywołał, ale się do niej przyczynił. A

@rzuf22: przecież wystarczy spojrzeć jak ona zaczęła rosnąc po rządach PiS - właśnie dzięki rozdawnictwu. Prawda jest taka, ze stopy powinny wzrosnąć jeszcze przed pandemią, a rozdawnictwo wyhamowane.
Tak, to co dziś mamy to nie jest wina tych programów w pełni, ale bez nich i z polityką poprzedników inflacja byłaby w mojej ocenie o te kilka pp niższa.
FrasierCrane - > Sam program 500+ inflacji nie wywołał, ale się do niej przyczynił. A...

źródło: comment_164423642638iBdvuhWo6NUYj8F4yXfq.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@t3m4: Niefortunny tytuł, bo zanim zdążyłam przeczytać artykuł pomyślałam, że autorka jest kretynką, a jak się okazuje jest w nim wiele prawdy, a tytuł jest czystym szyderstwem.
  • Odpowiedz
ciekawscy subskrybenci czym prędzej sprawdzają o co tak naprawdę chodzi. :P

@t3m4: ja myślę, że to poleci na jakieś inne grupki i nikt sprawdzać nie będzie niestety ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
przecież wystarczy spojrzeć jak ona zaczęła rosnąc po rządach PiS - właśnie dzięki rozdawnictwu.

@FrasierCrane: prawda.

Prawda jest taka, ze stopy powinny wzrosnąć jeszcze przed pandemią, a rozdawnictwo
  • Odpowiedz
@t3m4: uwaga bo jeszcze ktoś to podchwyci, już była fala hejtu na medyków i nauczycieli.
A w środowisku redaktorów, uwierzcie mi, istnieje również fala hejtu na programistów i ich zarobki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mało kto jednak bierze pod uwagę, że ten kapitał zazwyczaj idzie z zagranicy, a jest wydawany / inwestowany w Polsce. Rzadko się zdarza, żeby firmy miały projekty lokalne i płaciły tak dużo
  • Odpowiedz
Gadaomski jest niesamowitą personą. Gada przed kamerą na swoim kanale YouTube przez 45 minut ty tego słuchasz i nie wiesz o czym tak naprawdę on mówi. Zawsze na około zawsze pół słówkami, mówi tak że pokazuje że wszystko wie i każdego może zaorać ale tak naprawdę nie mówić nic co by mogło komuś pomóc lub zaszkodzić.
  • Odpowiedz