Aktywne Wpisy
kamilek123 +619
Cześć. Jestem już po operacji tego guza.
Chwilę po 7 przyszły do mnie 3 młode dziewczyny, które zaprowadziły mnie na blok operacyjny. Ok 7.35 leżałem już na sali i były ze mną 3 osoby z anestezjologia, które mnie uśpiły. Obudziłem się na sali po operacyjnej, ale nie wiem kiedy bo byłem tak naćpany jeszcze i zaraz zasnąłem. Ok 14 już obudziłem się na moim łóżku w moje sali. Dosłownie zaraz przyszli rodzice,
Chwilę po 7 przyszły do mnie 3 młode dziewczyny, które zaprowadziły mnie na blok operacyjny. Ok 7.35 leżałem już na sali i były ze mną 3 osoby z anestezjologia, które mnie uśpiły. Obudziłem się na sali po operacyjnej, ale nie wiem kiedy bo byłem tak naćpany jeszcze i zaraz zasnąłem. Ok 14 już obudziłem się na moim łóżku w moje sali. Dosłownie zaraz przyszli rodzice,
yosemitesam +52
Klepałem sobie prostą aplikacje backend na DRF i machnąłem go w jeden wieczór, a jak już zacząłem robić frontend w React, to straciłem na tym z 3 dni.
#react #programowanie #django #python #javascript #react #webdev
nie wiem sam w sumie czy to normalne, ale inaczej się chyba nie da
@veracholera: https://www.cypress.io/ używam od kilku projektów i bardzo się sprawdza.
Front:
Kosmiczna ilość zależności, prawie każda biblioteka ma własną składnie, ciężko się to czyta
Mocki do testów w react spa material + redux + localization z configami, middleware do session storage etc jest kosmiczna i bardzo złożona składniowo jak
https://testing-library.com/docs/react-testing-library/intro/
Jeden ziomek na YouTube pokazuje jak to aktywnie utrzymuje, udzielał się też w webpacku, Kent C. Dodds.
Komentarz usunięty przez autora
@Kolorowezworki: taki WPF to niedościgniony wzór jak powinno się tworzyć widoki
niestety HTML powstał dawno temu jako technologia do statycznych stron, a robią akturalnie hook na hook'u żeby miał też inne zastosowania
Ja mam odwrotnie. Więcej czasu zajmuje mi napisanie czegoś na backendzie niż na froncie. I mam na to kilka receptur i metod.
1. Podejście do architektury. React = komponenty. Nie myśl o kodzie jako o aplikacji, myśl o komponentach. Piszesz na raz pojedyńczy, oddzielony od reszty komponent - również w kwestii stylowania. Staraj się nie skupiać na