Aktywne Wpisy

Zuzka_z_Bornholmu +332
Dla Chińczyka granie Chopina to jest kwestia biologiczna, naturalna, granie jak granie.
Dla Polaka to dramatyczne doświadczenie, metafizyka. To wyznanie serca narodu.
#konkurschopinowski
Dla Polaka to dramatyczne doświadczenie, metafizyka. To wyznanie serca narodu.
#konkurschopinowski
źródło: 54
Pobierz
Knaga_powrot +2
Co sądzicie o chińczykach GoodRide?
Zbierają same propsy zarówno te letnie jak i zimowe.
Zamierzam założyć je do 265 konnego auta.
Przepaść cenowa jest ogromna, chińczyk 19' kosztuje 250 zł za sztukę, michellin 1000, goodyear 650zł, pirelli 700
#motoryzacja #samochody
Zbierają same propsy zarówno te letnie jak i zimowe.
Zamierzam założyć je do 265 konnego auta.
Przepaść cenowa jest ogromna, chińczyk 19' kosztuje 250 zł za sztukę, michellin 1000, goodyear 650zł, pirelli 700
#motoryzacja #samochody
źródło: 1111
Pobierz

Klepałem sobie prostą aplikacje backend na DRF i machnąłem go w jeden wieczór, a jak już zacząłem robić frontend w React, to straciłem na tym z 3 dni.
#react #programowanie #django #python #javascript #react #webdev
źródło: comment_1644175207GkJwKMFGVtwFhdH3uLY4H9.jpg
Pobierznie wiem sam w sumie czy to normalne, ale inaczej się chyba nie da
źródło: comment_1644175247t0QacN0O6AxqDxAEbYlZbA.jpg
Pobierz@veracholera: https://www.cypress.io/ używam od kilku projektów i bardzo się sprawdza.
Front:
Kosmiczna ilość zależności, prawie każda biblioteka ma własną składnie, ciężko się to czyta
Mocki do testów w react spa material + redux + localization z configami, middleware do session storage etc jest kosmiczna i bardzo złożona składniowo jak
https://testing-library.com/docs/react-testing-library/intro/
Jeden ziomek na YouTube pokazuje jak to aktywnie utrzymuje, udzielał się też w webpacku, Kent C. Dodds.
Komentarz usunięty przez autora
@Kolorowezworki: taki WPF to niedościgniony wzór jak powinno się tworzyć widoki
niestety HTML powstał dawno temu jako technologia do statycznych stron, a robią akturalnie hook na hook'u żeby miał też inne zastosowania
Ja mam odwrotnie. Więcej czasu zajmuje mi napisanie czegoś na backendzie niż na froncie. I mam na to kilka receptur i metod.
1. Podejście do architektury. React = komponenty. Nie myśl o kodzie jako o aplikacji, myśl o komponentach. Piszesz na raz pojedyńczy, oddzielony od reszty komponent - również w kwestii stylowania. Staraj się nie skupiać na