Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mam 28 lat, jestem bezdzietnym kawalerem, jestem biały (10% ludzkości), mam niebieskie oczy (10% ludzi), wzrost 178 cm (dużo powyżej światowej męskiej średniej), nie mam niedowagi, otyłości ani dużej nadwagi (top 70% wagowo), zarabiam 5k zł netto miesięcznie (najbogatsze 5% populacji na świecie).

Nawet biorąc pod uwagę, że jestem trochę introwertyczny i mam przeciętną buźkę, z tymi cechami powinienem być ciągle w top 20% mężczyzn globalnie (tak jak wielu innych Mirków). Aktualne zmiany na rynku randkowym, promujące otwartą hipergamię i ogólnie szkodliwe dla cywilziacji, powinny jednak działać na naszą korzyść w globalnej skali!

- Dlaczego zatem tak trudno nam znaleźć kogokolwiek i siedzimy na tagach typu #przegryw czy #blackpill?
- Dlaczego randkowanie online na #badoo i #tinder jest tak frustrujące? Dlaczego tracimy czas na rodaczki?
- Dlaczego faceci w naszych sytuacjach nie randkują globalnie, szukajac partnerek poza Europą i krajami anglosaskimi, gdzie dodatkowym bonusem jest bardziej konserwatywne wychowanie i normy społeczne? Czy sprowadzenie partnerki jest na tyle trudne i ryzykowne?

Uprzedzając jedną z prawdopodobnych odpowiedzi - to prawda, że kobieca hipergamia zawsze mierzy wyżej - top 20%, a potem apetyt na top 4% i top 1%. Z drugiej strony, ona jednak ulega pewnym ograniczeniom - top 20% powinno satysfakcjonować dużą grupę dziewczyn, które bardziej boją się porzucenia i mają większą awersję do stereotypowych f*ckboyów.

#pytanie #zwiazki #redpill #s--s #podrywajzwykopem #randkujzwykopem

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61fef2ac3be9540a5d0230d6
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
Mam 28 lat, jestem bezdzietnym kawa...

źródło: comment_1644139767G8BSjJHKEMb7qu43qMsJWs.jpg

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach