Wpis z mikrobloga

@smutny_kojot: Mówiłem od początku to co światowe autorytety mówią co raz częściej. Zresztą każdy widzi co się dzieje. Osoby zaszczepione w moim domu dłużej chorowały ode mnie xD prawda sama się broni nie trzeba chrupek. Ty się bawisz jak Grzesiowski w orkiestrę big pharmy na tonącym plandemicznym Titanicu. Sam podważałeś noblistów, którzy nie pasowali do narracji Twoich "prawd". Co Ty biedny zrobisz jak Polska będzie traktować covida endemicznie? Zesrasz się pewnie
Osoby zaszczepione w moim domu dłużej chorowały ode mnie xD prawda sama się broni

@Flo44LJA: I znowu wiedza czerpana na podstawie badań "u mnie w domu" xD

Sam podważałeś noblistów, którzy nie pasowali do narracji Twoich "prawd"

Co robiłem?

Co Ty biedny zrobisz jak Polska będzie traktować covida endemicznie?

Może poczytaj sobie najpierw, co to w praktyce oznacza. Btw jeśli wirus będzie sezonowy i mało groźny, nie będzie powodował przepełniania szpitali
@smutny_kojot: w dupie mam Twój błędny punkt widzenia, nie muszę go podważać, bo kwestią czasu sam się obali. Nic nie muszę robić, a szczególnie gadać z takimi jak ty. Zresztą sam kilka minut temu napisałeś, że masz sprany mózg. To teraz nieaktualne?
@Flo44LJA: Nie z dupy, tylko prawidłowe. Tu i tu osoby z opaskami są uprawnione do czegoś więcej, niż osoby bez. Zakupy możesz zrobić przez internet. Maski akurat są bardzo dobrym pomysłem, zwłaszcza w sezonie infekcyjnym. Niezależnie od Covida. Bardziej rozwinięte społeczeństwa, zwłaszcza w Azji już od dawna noszą maski w miejscach publicznych, zatłoczonych. Tylko husaria musi podnosić kwik i jak zwykle być przeciw.
@mbasasello: masz jakieś spieprzone pojęcie o świecie. Jakoś przez 30 lat jak żyje nie były potrzebne segregację i teraz też nie są. W dupie przez internet możesz zrobić zakupy jak się jest biednym. #!$%@? wiesz a dużo szczekasz. Kup przez internet w biedronkowskich cenach mięso, ziemniaki, cebulę załóżmy w Mielcu, żeby w godzinę było u Ciebie w domu. Nie płacąc za usługę ani grosza. Prawidłowe porównanie? Chleb to przywilej...? No jak