Aktywne Wpisy

RomanPL +24
Mam nadzieję że nie zgnije w sztumie za ten wpis ale cóż spróbuję wyjaśnić naszemu mentorowi tym razem z dziedziny postępowania karnego. W stosunku do osoby podejrzewanej nie może być zastosowany tymczasowe aresztowanie. Tymczasowe aresztowanie stosuje się do osoby podejrzanej w postępowaniu karnym. Jest to najcięższy środek zabezpieczający stosowany w wyjątkowych przypadkach i rzadko stosowany jeżeli chodzi o przestępstwo nękania. Naprawdę gruba akcja musi się dziać żeby sąd zastosował tymczasowy areszt w
Warto kupić AC Origins na promce za 25zl żeby przetestować tę nową trylogię?
AC1 przeszedłem i mi się podobało
AC2 przeszedłem ale już męczyło w drugiej połowie bo ciągle to samo było
AC3 i AC 4 usunąłem po kilku godzinach bo nie dość, że znów to samo, to ten system walk gdzie jednym przyciskiem się riposty robi stał się już słaby i nudny w tamtym czasie.
Czy
AC1 przeszedłem i mi się podobało
AC2 przeszedłem ale już męczyło w drugiej połowie bo ciągle to samo było
AC3 i AC 4 usunąłem po kilku godzinach bo nie dość, że znów to samo, to ten system walk gdzie jednym przyciskiem się riposty robi stał się już słaby i nudny w tamtym czasie.
Czy

Mam takie zadania do zrobienia, wiem, że proste ale c++ idzie mi bardzo ciężko. Może mi ktoś napisać chociaż jakimi funkcjami to zrobić? przynajmniej te pierwsze 3 zadanka...
źródło: comment_1643487903arUDbiMujGTu84S4y6jC6f.jpg
Pobierz