Wpis z mikrobloga

@DywanTv: Czyli Seba mówi o tym samym o czym ja na wykopie. Wrzuce pokaż formę, to zaraz jest milion komentów, że b---a, powiem że hipotetycznie jest szansa, że ten czy tamten jest naturalem z Youtuba, to zaraz że nie mam racji i c---a się znam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@DywanTv: @dsomgi00: SAMI WYBITNI NATURALE W TYM KRAJU!!!1 To gdzie są Ci wybitni genetycy kiedy wchodzą na b---ę? Bo przecież powinni być na szczycie świata czy to siłowo czy sylwetkowo. Wystarczy chwile się zastanowić dlaczego tak jest, i wszystko staje się jasne.

Wszyscy oni po prostu żerują na tym że nie da się jednoznacznie i w 100% skutecznie zbadać kto jest całe życie naturalem a kto nie. Więc
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@DywanTv: what czemu Seba mówi, że Wierzbicki nie bierze, po tym jak drastycznie poprawił wyniki i przeszedł do nietestowanych, kiedyś może mówił ale ostatnio nie słyszałem żeby się naturalnem nazywał
  • Odpowiedz
@IntruderXXL: ale miałem mindfuck jak kulturtstyki100pro powiedział że leciał na soku ( ͡° ͜ʖ ͡°) Gościu wygkadal na totalnego naturalna i jeszcze powtarzał w kółko w swoich wysrywach jaki to naturalny jest, jeszcze chyba gadał ze wk bierze a on nie xD
  • Odpowiedz
@DywanTv: kanału seby nie da się oglądać od jakiegoś 1,5 roku, wcześniej to jeszcze czasami wrzucał coś sensownego, teraz to taki contencik dla 15 latków pod kliknięcia
  • Odpowiedz
Gościu wygkadal na totalnego naturalna i jeszcze powtarzał w kółko w swoich wysrywach jaki to naturalny jest

@Gawith_Apricot: Jak oni wszyscy właśnie :) Ta sama śpiewka jest u każdego kto zgrywa naturala. I nawet złapani za rękę by mówili że to nie ich ręka...
Tutaj gość wyjątek jak akurat się trafił. I to powinno właśnie otworzyć oczy reszcie ludzi, którzy chcą ślepo wierzyć że ten czy tamten to natural, pamiętam ile go tam osób kiedyś broniło heh, a czym on się rózni od reszty? Niczym :)

Skala dopingu jest przeogromna, no bierze właściwie każdy kto ćwiczy, szczególnie jak w grę wchodzi biznes,
  • Odpowiedz
@DywanTv: ta ankieta XD widać jak mocno poszła świadomość społeczeństwa w takich sprawach przez te lata czyli w ogóle. Aj, Owca chuje muje jeden z drugim, będą dalej trzymać kosę formę cały rok a ludzie z zazdrością będą na nich patrzeć, że mają bezstresowe życie i dlatego tak wyglądają jako naturale XD
  • Odpowiedz
@DywanTv: Btw to czekamy na Wierzbickiego aż wejdzie na b---ę i r---------i wszystkie rekordy świata w martwym 510 easy i hajs się też będzie zgadzał xD ale niestety ma mocną psychikę i leci na kreatynie, szacun
  • Odpowiedz
@DywanTv: On nie mowi jak do debili, jego widzowie to właśnie są debile co pokazuja te "ankiety".
To tak jak z tymi tłumokami co wierza w diete keto. Mozesz im pokazywac wykresy, badania, dawac przyklady ale i tak beda stac przy swoim.
  • Odpowiedz
O nie! Jeszcze wyjdzie ze ty bierzesz i wykopki się z tego nie pozbierają ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Darksed: Dokładnie tak będzie, jak zacznę brać, to będę kręcił takie wyniki że już mało kto się pozbiera.
  • Odpowiedz