Wpis z mikrobloga

Jak #tibia to tylko tibiantis.online true 7.4 1x serwer, a nie jakiś orszabal ots ala real tibia gdzie biegają 2k lvle i z niczego nie ma przyjemności od co najmniej 10 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

a nie jakiś orszabal ots ala real tibia gdzie biegają 2k lvle

@qscc: Tak, Tibiantis taki zajebisty, że właśnie jest jakieś 200 osób online., czyli mniej więcej tyle co na jednym bardziej popularnym serwerze od Cipów. 7.4, świetna wersja, taka niezbyt zbalansowana.
  • Odpowiedz
@ostatnidzienwakacji:

400*
@martin-szmit:

No rzeczywiscie nuda, zanim tu wbijesz 100 lvl to nie maniaczac zajmie ci dobre pol roku albo i lepiej w zaleznosci oczywiscie tez od profesji. Anihilatora jak zrobisz na tym 100 lvlu to rowniez czapki z glow i moge nawet stowke przelac za to osiagniecie. No i po trzecie, uwazasz, ze ten 180 mag bije wszystko na hita? Zostan jednak przy pokemon tibii
  • Odpowiedz
A ile o tej samej porze masz na najbardziej popularnych serwerach real tibii?

@qscc: Tyle ile napisałem. Na Antice i Securze było wtedy blisko 400.

Rozumiem, ze najwazniejszy argument to taki ile osob gra wiec pozostawie to bez komentarza :P

No sam napisałeś, że jak Tibia to tylko 7.4 Tibiantis, a ja liczbą graczy pokazuje Ci wprost, że większość ludzi jest innego zdania.
  • Odpowiedz
EDIT: az z ciekawosci spojrzalem jaka jest W TYM MOMENCIE ilosc osob online na tibiantisie i na WSZYSTKICH serwerach real tibii i uwaga uwaga, jedynie na securze (30 wiecej) i na antice jest wiecej osob online ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Iperyt
  • Odpowiedz
@Iperyt:

Nie mam zamiaru Cie przekonywac do czegokolwiek bo jesli lubisz rozgrywke dla bezrekich graczy no to idealny serwer dla Ciebie. Ja podziekowalem za taka rozgrywke w 2011 roku :)
  • Odpowiedz
@qscc: 7.4 jest mega meczace na dluzsza mete. A no i najwazniejwsze ze prosty skrypt w ahk na sd daje gigantyczna przewage w pvp xD. Beka z fanboyow 7.4 xD.
  • Odpowiedz
@Dziki_wieprz:

Po pierwsze tu nie poklepiesz run na 3 charach bo za chwile nie bedziesz miec tych charow, po drugie ank nie odkryte wiec nie ma dostepu obecnie do tomb ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie potrafisz grac w tibie powiadasz? No jednak tutaj trzeba miec sprawe do gry, ale nie chce mi sie tego tlumaczyc bo i tak widze, ze nie bedzie mialo to sensu xD
  • Odpowiedz
@qscc: no to robisz runy tydzień żeby postrzelać na guardach xD. To samo ekiem do osrania guardy tam bijesz czy cos innego? Wprawę do gry to w pvp trzeba mieć, ale do zwykłego expienia?
  • Odpowiedz
@Dziki_wieprz:

No to niezle robienie run do strzelania na guardach ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kupic tez nie mozna bo po co ulatwiac sobie rozgrywke ( ͡° ͜ʖ ͡°)

No jak bijesz cos bardziej wymagajacego niz twoje tutaj wspomniane guardy na 100 lvlu to tak

Koncze temat bo jest bez sensu, jeden lubi krewetki drugi kotlety mielone
  • Odpowiedz