Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +747
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +49
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

Jaki to jest dany lvl wedlug Ciebie?
@qscc: Tak, Tibiantis taki zajebisty, że właśnie jest jakieś 200 osób online., czyli mniej więcej tyle co na jednym bardziej popularnym serwerze od Cipów. 7.4, świetna wersja, taka niezbyt zbalansowana.
400*
@martin-szmit:
No rzeczywiscie nuda, zanim tu wbijesz 100 lvl to nie maniaczac zajmie ci dobre pol roku albo i lepiej w zaleznosci oczywiscie tez od profesji. Anihilatora jak zrobisz na tym 100 lvlu to rowniez czapki z glow i moge nawet stowke przelac za to osiagniecie. No i po trzecie, uwazasz, ze ten 180 mag bije wszystko na hita? Zostan jednak przy pokemon tibii
@qscc: Tyle ile napisałem. Na Antice i Securze było wtedy blisko 400.
No sam napisałeś, że jak Tibia to tylko 7.4 Tibiantis, a ja liczbą graczy pokazuje Ci wprost, że większość ludzi jest innego zdania.
@Iperyt
Nie mam zamiaru Cie przekonywac do czegokolwiek bo jesli lubisz rozgrywke dla bezrekich graczy no to idealny serwer dla Ciebie. Ja podziekowalem za taka rozgrywke w 2011 roku :)
Po pierwsze tu nie poklepiesz run na 3 charach bo za chwile nie bedziesz miec tych charow, po drugie ank nie odkryte wiec nie ma dostepu obecnie do tomb ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie potrafisz grac w tibie powiadasz? No jednak tutaj trzeba miec sprawe do gry, ale nie chce mi sie tego tlumaczyc bo i tak widze, ze nie bedzie mialo to sensu xD
No to niezle robienie run do strzelania na guardach ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kupic tez nie mozna bo po co ulatwiac sobie rozgrywke ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No jak bijesz cos bardziej wymagajacego niz twoje tutaj wspomniane guardy na 100 lvlu to tak
Koncze temat bo jest bez sensu, jeden lubi krewetki drugi kotlety mielone