Aktywne Wpisy
ApoIIo +40
Nigdy nie mogę zrozumieć tego oburzenia psiarzy że ktoś rozrzuca jakieś trutki, czy kiełbasę naszpikowaną pinezkami.
https://wykop.pl/link/7333365/jaworzno-chciala-pozbyc-sie-okolicznych-psow-rozrzucala-wedliny-z-pinezkami
Gdyby tylko istniało coś takiego, co chroni ludzi przed pogryzieniem przez psa, a psa od takich niebezpieczeństw.
#psiarze #psy #pies #zwierzeta
https://wykop.pl/link/7333365/jaworzno-chciala-pozbyc-sie-okolicznych-psow-rozrzucala-wedliny-z-pinezkami
Gdyby tylko istniało coś takiego, co chroni ludzi przed pogryzieniem przez psa, a psa od takich niebezpieczeństw.
#psiarze #psy #pies #zwierzeta
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#kiciochpyta #kobiety #pytanie #blackpill
@scarecrov: Znowu dane z dupy po to, by "mieć rację w internecie". Taki męski a tworzy fałszywe historie. Szkoda.
Wklejam dane Głównego Urzędu Statystycznego dotyczącego płci ofiar zabójstw w Polsce w przekroju czasowym. Ostatnie dane z 2020. Według Ciebie stosunek ofiar to 10:1, realny stosunek to niecałe 2:1.
Nikomu nie życzę być postawionym przed takim wyborem ale śmiało można powiedzieć: do czasu gdy ktoś zagrozi śmiercią albo pobiciem jeśli nie rozłoży nóg.
@Oksymoron69321: guano mnie obchodzą problemy US&A i możesz sobie obrazki z ich społecznymi problemami wrzucać - nie przenośmy ich do nas
dane które podaję pamiętam z OECD raportu z 2016 (tego gdzie Polska okazała się drugim najbezpieczniejszym z badanych krajów po Japonii - aż musieli zmienić metodologie bo jak to że dwa najbardziej homogeniczne kraje najbezpieczniejsze... przecież Diversity is strength)
niestety dane za ten okres w OECD
@Fearaneruial: Skąd masz "obecne dane" w takim razie, skoro dane z OECD library nie są już z podziałem na płeć?
obecne są
tak było w 2016
potem zmienili metodologię i obecnie Islandia jest druga (za Norwegią)
@hadrian3: no właśnie jest. Znaczy w teorii być może nie jest ale w praktyce mało która by wybrała śmierć.
Zresztą facet też.
@cytmirka: bzdura. Jeśli ktoś przypisuje do tego dużą wagę to wszystko może mieć druzgocące konsekwencje psychiczne.
@Dakkar: Dajesz. Choć jeden. Na przykład ostatni, bo nie wyobrażam sobie jak chcesz obalić np. punkt, gdzie piszę, że ja nie boję się o siebie, a dziewczyny nigdy nocą bym samej po podwórkach nie puścił. Wszak to subiektywne odczucie.
Komentarz usunięty przez autora