Aktywne Wpisy

dddobranoc +576
Zaplusuj ten smutny rosół za 28zł z knajpy youtubera tworzącego historię aby nigdy takiego nie ujrzeć na niedzielnym obiadu u babci
#budda #ksiazulo #jedzenie #gotujzwykopem
#budda #ksiazulo #jedzenie #gotujzwykopem
źródło: Zrzut ekranu 2024-07-12 o 10.47.06
Pobierz
WielkiNos +606
źródło: temp_file7300664070826690916
Pobierz

Oceniam je na poziomie wywalczenia gadką pouczenia, kiedy policjant chce nam #!$%@?ć wielki mandat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#koronawirus #bekazcovidian #bekazlewactwa #neuropa #konfederacja #4konserwy #szczepienia
źródło: comment_16430988715h5QPi94KosUFL9RbpNN2D.jpg
Pobierz@Tywin_Lannister: spokojnie, może i nie wziąłeś eksperymentalnej szczepionki, ale prędzej, czy później zachorujesz na eksperymentalnego wirusa ¯\_(ツ)_/¯
@Lipathor: zdrowa osoba przed 30 ma jakieś 0,03% szans na zgon, więc jak najbardziej prawdę pisał.
Komentarz usunięty przez autora
To ze przeczytał na stronce legaartis ze stryj sąsiada 30 lat dostał zawał bo się zaszczepił to jest zajebisty dowód i można krzyczeć śmiercionki, to twoje to się nie nadaje chłopie.
@bylzielonyjestpomaranczowy: Masz rację. Zapędziłem się XD
Co to za moda na robienie memów po angielsku w Polsce?
Ale okej. Ja się zaszczepiłem. Dwa razy i czekam na trzecią. Żyję. I dzięki temu jestem bezpieczny, bo mam 70% gwarancję że ewentualny koroniak przejdę lżej. A mi życie miłe, nie chce mieć za kilka lat problemów neurologicznych, oddechowych czy sercowych. Marzy mi się długie i zdrowe życie.
Polecam każdemu. Parę godzin