Wpis z mikrobloga

• 0
@wda79 i pomyśleć, że do tej pory zrobiłem jakieś 50 wymazów i tylko raz zabolało - jak kaszlnąłem mając patyk w nosie. Ale to pewnie dlatego, że w UK wymaz robisz sobie sam, nie musisz angażować do wsadzania patyczka osoby z dyplomem. Gdyby wymazy miała mi robić jakaś znudzona i obrażona na życie Grażyna to bym pewnie nigdy na wymaz nie poszedł.
  • Odpowiedz
  • 0
@wda79 ja też wczoraj pierwszy raz miałem wymaz i uczucie było podobne do tego jak się napijesz pepsi i ci się gazem odbije tak że aż oczy załzawią, mniej więcej w tej samej części nosa/zatok czułem smyranie
  • Odpowiedz
@selectGwiazdkaFromTabelka: Śmiechy śmiechami, ale większość tych "testujących" robi te wymazy jakby serio chciała się przebić do mózgu. Psychopaci na takim stanowisku nie są dobrym rozwiązaniem. Pomijam w ogóle fakt, że niektórzy robią to tak agresywnie i na siłę w obie dziurki. Wirus ukrywa się w drugiej? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PanMaglev: W ogóle jak to jest, że do tej pory wymyślili naście różnych szczepionek podzielonych na dawki i boostery, w planach mają tabletki i inhalatory, a jakoś nikt nie kwapi się żeby wymyślić metodę testowania bardziej komfortową niż wsadzanie patyka w mózg?
  • Odpowiedz
Śmiechy śmiechami, ale wczoraj byłem na wymazie i uczucie miałem jakby mi ktoś właśnie jakąś dzidę do mózgu wbił.

@wda79: moje 3 tygodniowe dziecko mialo więcej godności przy tym badaniu niż ty
  • Odpowiedz
@durielek2: Może dziecku nie wykształcił się jeszcze mózg. Nie będę sugerował, że to może mieć coś wspólnego z genami bo nie jestem złośliwy.
  • Odpowiedz
  • 0
@HrabiaTruposz wymyślili i na dodatek jest dostępna do zrobienia w domu bez udziału specjalisty - brytyjskie szybkie testy obecnie są dostarczane z krótkim, grubym patyczkiem który składa się na 2cm w nos i trzeba zrobić nim w nosie kilka kółek. Następnie odkładasz go do fiolki, po jednej zdrowaśce trzeba nim zamieszać, przelać 4 krople na płytkę i odczytać wynik po 15 minutach, bez angażowania specjalistów, magistrów czy pielęgniarek.
  • Odpowiedz