Aktywne Wpisy
Spośród #niebieskiepaski plusujących ten wpis wybiorę jednego, który będzie mógł pójść ze mną na wesele jako osoba towarzysząca 15 sierpnia w #krakow. Warunek konieczny to wiek 23-30 lat.
#rozdajo
#rozdajo
MlCHAU +142
Mam w mieście sklep Biedronkę czynną prawie całą dobę, więc czasami jadę na nocne zakupy bez tłoku i kolejek. Dziś w nocy spędziłem na zakupach chyba z pół godziny bo kupowałem dużo rzeczy w tym zgrzewkę wody, jogurty Zott, Coca-Colę, filety z kurczaka bo akurat z indyka nie było i dużo innych rzeczy. Pełny koszyk, podjeżdżam do pani przy lodówkach i mówię: "Przepraszam czy mógłbym zapłacić w normalnej kasie?" zero reakcji pani
#bekaztwitterowychjulek #twitter #pieklomezczyzn
Bidulka nie wie, że jajeczka też można zamrozić a jakby przycisnęła potrzeba to i sztuczną macicę by się szybko wykombinowało (albo co gorsza - zwierzęcą [fuj]). Ciekawe jaką głupią nazwę tym razem wymyślą? Manocaust?
@fantazm: Stabilność emocjonalna dla mężczyzn: https://www.motofakty.pl/artykul/agresja-drogowa-kierowcy-zgineli-bo-pobili-sie-na-ekspresowce-video.html
I ktora z nich miałaby mnie zabić?
@silnikAtrakcyjny: pewnie nawet by nie dotrwaly do dorosniecia tych pierwszych mezczyzn
@fantazm: Jest jak najbardziej brakiem stabilności emocjonalnej
@fantazm: Ale znacznie więcej wybuchów agresji. Z dwojga złego wolę to pierwsze.
@fantazm: Ja trochę też, ale zawsze śmieszy mnie ten chochoł o panowaniu nad emocjami przez chłopów. Wystarczy włączyć dowolną kompilacje kamerek, żeby zobaczyć jak dorośli faceci wyją i tłuką w swój samochód bo ktoś za wolno ruszył, albo wybijają sobie szyby
@silnikAtrakcyjny: jeden ziomek kiedyś fajnie tłumaczył, że kobiety by nie przetrwały. Zawody, które odpowiadają za utrzymanie świata w obecnej formie są zdominowane przez mężczyzn. Nie chodzi o to, czy kobiety są mądrzejsze, czy może to faceci, ani przekomarzanie się kto jest bardziej wartościowy, a po prostu pozostałoby bardzo mało osób,