Spośród #niebieskiepaski plusujących ten wpis wybiorę jednego, który będzie mógł pójść ze mną na wesele jako osoba towarzysząca 15 sierpnia w #krakow. Warunek konieczny to wiek 23-30 lat.
Spośród #niebieskiepaski plusujących ten wpis wybiorę jednego, który będzie mógł pójść ze mną na wesele jako osoba towarzysząca 15 sierpnia w #krakow. Warunek konieczny to wiek 23-30 lat.
@b9SU5HC5kTRLHsyZuPnNyXJbV7opSvA39Jw Wyobraź sobie, że wylosowałaś jakiegoś frustrata, który wyzywa rozmówcę jak rozmowa nie przebiegnie po jego myśli. Odpala się na weselu. Co robisz?
@b9SU5HC5kTRLHsyZuPnNyXJbV7opSvA39Jw: ile ważysz? zapewniasz hotel i dojazd do krk? jaką sumę możesz wydać na garnitur i buty dla mnie? czekam na odp i wtedy zadecyduję czy należy się plus.
@b9SU5HC5kTRLHsyZuPnNyXJbV7opSvA39Jw: Palce chude, gdyby nie dziecko i kobita to bym ryzykował. Z drugiej strony jak byś była ładna to bys miała partnera
Co sie stalo z tym tagiem? Kiedys czlowiek mogl wylapac tu ciekawe informacje, dzisiaj jedyne co tu widze po wejsciu raz na tydzien to obrzucanie sie kałem przez ruskie i kijowskie boty XD #ukraina
#rozdajo
Daje plusa ale mnie nie wybieraj bo jestem #!$%@?.
Komentarz usunięty przez moderatora
@b9SU5HC5kTRLHsyZuPnNyXJbV7opSvA39Jw: chyba Ciebie #!$%@?ło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja #!$%@?
@dr_Strange_Love: zaraz zaraz, jakiego wkładu? opka zaprasza - opka płaci, to chyba logiczne.