Wpis z mikrobloga

Śmieszy mnie jak ktoś na tagu podaje przykład typu "moja koleżanka zostawiła wysokiego oskarka dla brzydkiego niskiego mirka co na to wasz blackpill". Nie no fajnie wyjątki się zdarzają ale w dalszym ciągu to są tylko wyjątki. Wiele było przypadków w historii kiedy spora część kobiet pokazywała że wygląd to priorytet. Zapraszam bluepillowców do dyskusji.
#przegryw #blackpill #bluepill #redpill #incel
  • 21
@taksezyjepowolutku: blackpill to tylko teoria, która TAKŻE znajduje swoje odzwierciedlenie w realu. Jednakowoż rzeczywistość często pokazuje coś innego. Jakby blackpill był tak popularny to 90% polskich facetów byłoby samych. Mało jest tak brzydkich facetów na świecie jak Polacy :D Kartoflane mordy, ogorzałe od #!$%@? fizycznego. Może 1 na 40-50 facetów jest obiektywnie przystojny. A jednak ci brzydale wokół nas mają często atrakcyjne partnerki.
@sikalafou: Richard ramirez. Seryjny morderca i gwałciciel. Kobiety odwiedzało go kilka razy w tygodniu we wiadomym celu plus dostawał mase listów miłosnych. Ted bundy. Również seryjny morderca i nekrofil. Kobiety wysyłały mu listy miłosne i Ted zrobił se dziecko w więzieniu z jedną z fanek. Jeremy Meeks. Skazaniec który został wykupiony przez miliarderkę. Cameron Herrin. Chłopak który potrącił matkę z dzieckiem i julki z twittera go broniły przez jego wygląd. Wymieniać
Jakby blackpill był tak popularny to 90% polskich facetów byłoby samych. Mało jest tak brzydkich facetów na świecie jak Polacy :D Kartoflane mordy, ogorzałe od #!$%@? fizycznego. Może 1 na 40-50 facetów jest obiektywnie przystojny. A jednak ci brzydale wokół nas mają często atrakcyjne partnerki.

@sikalafou: Tutaj. Szczególnie mówiąc że brzydale mają rzekomo atrakcyjne partnerki XDDD
@taksezyjepowolutku: bawi cię to? Wyjdź z domu, przejdź się do dowolnej galerii czy do kina i zobacz jakie pary sobie chodzą. 90% polskich facetów to brzydale i każdy z kobietą. Jakby było inaczej to mielibyśmy społeczeństwo samych singli i tylko nie wiem 1-5% atrakcyjnych facetów w związkach.
@taksezyjepowolutku: jak ty pięknie wszystko uogólniasz i globalizujesz xD. Siedzisz w głowie każdej polskiej kobiety, bo coś przeczytałeś, coś zobaczyłeś bądź usłyszałeś? Otwórz głową, zacznij myśleć samodzielnie i nie szukaj bzdurnych teorii.
@sikalafou: Nie musze siedzieć w głowie polskiej kobiety. Wystarczy spojrzeć na to co się obecnie dzieje. Większość kobiet jest pusta. Jeżeli by tak nie było faceci których wymieniałem wyżej nie mieliby takiego zainteresowania szczególnie biorąc pod uwagę że byli kryminalistami. Jak to inaczej wyjaśnić jak nie tym że kobiety zwyczajnie patrzą przede wszystkim na wygląd? Ramirez i bundy byli bardzo przystojni jak na swoje czasy tak samo jest meeks i herrin.
@sikalafou: no jakieś 97% facetów jest brzydkich i wielu z nich ma partnerki i co z tego? Jeżeli masz >178 cm wzrostu to kobietom to starcza i nie patrzą już wtedy za bardzo na twarz więc można wyglądać jak XVIIIwieczny chłop z ukrainy pracujący na polu dla pana i nie stanowi to problemu.
Ja bardzo często widuję pary typu mega brzydki gość i ładna dziewczyna ale jakimś cudem niemalże każdy z
Jeżeli masz >178 cm wzrostu to kobietom to starcza i nie patrzą już wtedy za bardzo na twarz więc można wyglądać jak XVIIIwieczny chłop z ukrainy pracujący na polu dla pana i nie stanowi to problemu.

@ehhcokolwiek: Gówno prawda