Aktywne Wpisy
PanZbigniew +1688
Update do tego wpisu
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach

adisoniusz +354
Bezrobocie dzien 2, godzina 8:39:
- zawiozlem różowego do pracy
- wyszedlem z psem
-ściągnąłem i poskładałem pranie
-wstawiłem nowe pranie
-opróżniłem zmywarke
- zawiozlem różowego do pracy
- wyszedlem z psem
-ściągnąłem i poskładałem pranie
-wstawiłem nowe pranie
-opróżniłem zmywarke

źródło: comment_1642698749gRkqwqMgAF65QCQ3FG21Bo.jpg
Pobierz@dziadeq: XDDDDDDD
Ohydne to są szury takie jak ty w kółko manipulujące.
Masz artykuł z marca 2021 - https://www.medonet.pl/porozmawiajmyoszczepionce,koronawirus--szczepionki-pfizera-i-moderna-chronia-przed-covid-19-w-90-proc-,artykul,31752122.html
fajni ci eksperci z twojego artykułu :)
Może po prostu w takiej bańce informacyjnej się obracasz, że tego nie widziałeś?
@dziadeq: jeśli przez "chronią" rozumiesz "dają pełną, stuprocentową ochronę", to było to widać już po pierwszych badaniach skuteczności szczepionek, bo wynosiła poniżej 100%. :)
Zresztą to było oczywiste dla każdego, kto ma jakiekolwiek pojęcie o szczepionkach. Żadna szczepionka nigdy nie miała stuprocentowej skuteczności w zakresie ochrony przed zakażeniem.
@Eoon:
To pan Krzysztof chyba nie wiedział.
źródło: comment_1642716456n1SNGWdY577PokwUEjDHur.jpg
Pobierz@dziadeq: skoro szczepienia miały nie chronić przed zarażeniem to po co certyfikaty?
@trq: nie dostrzegasz lekkiej sprzeczności logicznej w jednoczesnym "było wiadomo, że zmutują" i "wtedy dysponowaliśmy wiedzą, że gwarantują 90% skuteczności"?
W sensie: ja rozumiem, że zmienia się stan wiedzy, szczególnie w obliczu nowego zagrożenia. Ale problem jest taki, że przy
@dziadeq: nie ludzie, tylko zakłamane lewaki. To oni pompują tą fałszywą propagandę.