Aktywne Wpisy
Ostatnio byłem na randce z #tinder z dziewczyną 30 lat, która pracuje w wojsku. Jak mi zaczęła opowiadać jakie ma benefity, za co nie musi płacić, za jaką kwotę dostała od wojska mieszkanie 40m2, kiedy na emeryturkę idzie itp. to mi się odechciało ją poznawać i następnego dnia jej napisałem, że nie jestem zainteresowany. Gdyby jeszcze takie przywileje były za udział w wojnie czy coś podobnie niebezpiecznego, ale ona za

Melin_z_Brighton +214
źródło: 1000021875
Pobierz

Inna rzecz, że w sumie nie wiem, czy to wygra z EDO.
Komentarz usunięty przez autora
@Fushnikov: Niby czemu śmieszne ilości? Monety uncjowe wypadają najlepiej pod względem ceny za gram i łatwo je sprzedać, ale fizyczne złoto to nie jest coś dla kogoś, kto pierwszy raz się bierze za inwestycje i nie pakuje się tam 100% kapitału. Przynajmniej w mojej opinii.
@Fushnikov: Jak nie masz dużej kasy na odkładanie z myślą o emeryturze, to raczej przypatrz się IKZE, najlepiej policz to z jakimś doradcą podatkowym - dzięki IKZE można dostać spory zwrot podatku, i tu jest zysk natychmiastowy.
Co do obligacji, to jak macie dziecko i odkładacie 500+ z myślą o przyszłości dziecka to rozważ jeszcze te dwa rodzaje