Aktywne Wpisy
rodnekr +161
TheFlashes +312
Need for Speed Underground 2 obchodzi właśnie swoje 20 urodziny, a ty ile masz już lat? ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
#needforspeed #gry #grykomputerowe #komputery
#needforspeed #gry #grykomputerowe #komputery
Mam 26 lat, od roku uczę się programowania we własnym zakresie po pracy. Pracuję w branży budowlanej, na studiach miałem podstawy programowania.
Zobaczyłem wczoraj wpis o pytaniach na stanowisko juniorskie https://www.wykop.pl/wpis/63131471/mialem-wlasnie-rozmowe-na-junior-java-developera-z/ i jestem lekko mówiąc zdruzgotany tym co przeczytałem. Odpowiedzieć mógłbym na conajwyżej 20% pytań. Czy wymagania na juniora aż tak poszły do góry? Czy zawsze tak było?
#pracait #programowanie #naukaprogramowania #pracbaza #programista15k
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61e7338ff7bdff000a92a80a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
Zaakceptował: LeVentLeCri
A te pytania potraktuj jako drogowskaz czego się douczyć. Wiele z nich pewnie ogarniesz w tydzień na takim powierzchownym poziomie, ale na juniora to moze wystarczyć, jak coś Ci będzie dzwoniło. Podobnie pierwsze rozmowy, bycie kompletnie zaora nym to nic wyjątkowego. Jak jak z pierwszej
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@AnonimoweMirkoWyznania: to czemu nie złapiesz jeszcze trochę skilla i nie pójdziesz w remonty? Jak mnie majstry skasowały to tych 15k przez rok nie nadążę produkować. Każden jeden chciał co najmniej 10k a robotę robił w max 3 dni. To dopiero musi być eldorado, niech nawet robi taką robotę raz w tygodniu a przez resztę czasu bajlando.
tyle że samo jego urządzenie do cięcia kafelek 15k kosztowało, żeby robić to możliwie precyzyjnie i komfortowo
przede wszystkim samochód który można zajechać bo będzie się w nim przewoziło różne rzeczy, więc trzeba być nastawionym na to, że raczej nie będzie piękny, do użytku codziennego (jeżeli np masz rodzinę), sprzęt, często też mają jakiegoś pomagiera któremu też trzeba kaskę odpalić, a wiadomo jaki jest koszt
@sikalafou: jestem w lekkim szoku
@wellwellwell: bo jak jesteś entry to się bardzo przejmujesz do jakiej firmy trafisz? CI ludzie z pocałowaniem ręki wezmą każdą firmę którą mogą wpisać w resume.