Aktywne Wpisy
Wezzore-04 +1445
Ale mnie w-----a ta niedziela niehandlowa. Idealnie dla mnie by było, żeby sobie dzisiaj na spokojnie zrobić zakupy na początek tygodnia. To nie k---a, planuj człowieku przed pracą z rana albo po robocie w godzinach szczytu. J---ć ten z-----y zakaz. A jeszcze bardziej j---ć tych, którzy się zaraz zlecą i będą p-------c „wystarczy zrobić w sobotę” c---a w dupę wystarczy włożyć. #niedzielahandlowa #zakupy #j------s
BozenaMal +127
Rodzina z Sydney w Australii odmówiła sprzedaży swojej postadlosci developerom mimo iż Ci proponowali ogromne sumy. Szacuje się że teraz to miejsce jest warte 40-50 mln dolarów.
#ciekawostki #australia #nieruchomosci
#ciekawostki #australia #nieruchomosci
A potem ktoś mnie wyprzedza, z--------a 160 czy coś, ginie na horyzoncie a po kilku km znowu go widzę i muszę go wyprzedzać bo mu się odmieniło i teraz jedzie 110 xD
#motoryzacja #polskiedrogi
Chcesz jechać 140, ktoś przed Tobą jedzie 130, więc jedziesz za nim. W końcu auto zjeżdża na prawy pas, przyspieszasz do 150, aby go szybciej wyprzedzić, a tu co?
Wcale go nie wyprzedzasz, bo ten drugi kierowca również przyspieszył do 150. xD Więc masz do wyboru albo zjechać za niego i być chwilę później zblokowanym ponownie albo przyspieszać dalej.
Nie wiem czemu to ma służyć, "a pokaże
Komentarz usunięty przez autora
@SzubiDubiDu: Ja tak kiedyś zrobiłem jakiemuś gościowi z przyczepą kempingową. Snuł się 90km/h na jakiejś nowej drodze, która jeszcze nie miała dopracowanego oznaczenia, przez co miejscami było ograniczenie do 70, potem 100, a potem znowu 70, i tak na zmianę
@oslet mnie piecze dupsko bo wiem, że takie osoby później wjeżdżają w miasto i jeżdżą tak samo, przez co przyczyniają się do korkowania. Zaraz mi napiszesz "hola, hola, jedna osoba nie zakorkuje miasta", a po komentarzach widać, że jednak sporo osób tak jeździ.
@oslet: warunki zmieniły się przez 30 czy 40 minut?
@SzubiDubiDu: Czyli sam też nie trzymałeś prędkości. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@SzubiDubiDu: yyy, co? Ale po co gasić tempomat?
Moja głupia i dość tania Skoda potrafi takie cudo, że po prostu wciskasz gaz i jedziesz szybciej, jak puścisz gaz to zwolni do prędkości ustawionej na tempomacie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeździj sobie jak chcesz, nawet na wstecznym ale nie
Więc nie dość ze c---a czasu zaoszczędzi to jeszcze wiecej spali, nawet nie mówiąc o spalaniu oleju napędowego xDDDDDDD