Aktywne Wpisy
![vieniasn](https://wykop.pl/cdn/c0834752/e466a2c170a0d2c3784a05e06b58ce0452904297d695988bab516bab9370a179,q60.jpg)
vieniasn +94
pamiętacie jeszcze jak depresja była modna?
teraz to już trzeba mieć autyzm szybka zmiana diagnozy
teraz to już trzeba mieć autyzm szybka zmiana diagnozy
p0melo +78
Każda elitarna grupa zawodowa - lekarze, prawnicy stoją murem za sobą. Lekarze mają swoje izby lekarskie, samorządy, kodeksy etyczne w którym mają obowiązek szanować kolegę po fachu. Ustalają w zmowie ceny za wizyty i zabiegi. Dzięki temu kasta lekarska ma się świetnie od wielu lat.
W IT jest jak w chlewie. Wieśniaki skaczą sobie do gardeł. Wytykają wzajemnie sobie błędy, zmawiają się przeciwko jednemu. Podpieralanie na porządku dziennym. Wytykanie wszelkich błędów, aby
W IT jest jak w chlewie. Wieśniaki skaczą sobie do gardeł. Wytykają wzajemnie sobie błędy, zmawiają się przeciwko jednemu. Podpieralanie na porządku dziennym. Wytykanie wszelkich błędów, aby
![p0melo - Każda elitarna grupa zawodowa - lekarze, prawnicy stoją murem za sobą. Lekar...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/b805f37400f62f6d10949fb4d5ff051a830d1c9252e3b551a0a0fc81390a64bf,w150.png)
źródło: 1
Pobierz
#ciekawostki #australia #nieruchomosci
źródło: asertywnosc
Pobierz@Jonn może po godzinach wynajmują jako pole golfowe xD
źródło: obraz
PobierzTo jest skrajna nierówność społeczna i trzeba takie akcje "moderować", bo prowadzą do pogorszenia się sytuacji ogółu.
Rozwala mnie to zawsze jak widzę te kraje jak USA, Kanada czy Australia że po prostu hodują trawę na tak ogromnej przestrzeni xD, u mnie w rodzinie to każdy metr kwadratowy działki jest zajęty albo przez kwiaty albo drzewa albo sadzonki a tam po prostu trawa rośnie xD
@o__0: przecież dokładnie tak tam zrobili.
Ja wiem, że są teraz popularne założenia, że każdy może wszystko, dziewczynka może być chłopcem, ale bez wyregulowania tego w końcu powariujemy.
Więc serio.
@cz4rnuch: Przecież większość miejskich domów na działkach 8-12 arów to jedynie jakaś proteza ogrodu - wsadzisz dwa drzewka i koniec miejsca, tyle dobrego że można psa wypuścić xD
Jak zaczynasz porównywać bronienie wielopokoleniowego rodzinnego domu z tradycją zadbanej posiadłości do zmieniania płci u dzieci to proponuję powrót na główną. Ha tfu
Czasy się zmieniają, coraz więcej ludzi żyje obok siebie, trzeba to dostosowywać wspólnie, a nie pozostawiać na pastwę losu, bo idzie w złym kierunku.