@covid_duck: cała lewacka propaganda w jednym minucie filmiku. szczepionki, zamordyzm, kretyńskie pomysły, lesbijki, czarna muslimka, maseczki mimo ze są parą, kolory lgbt... eh zenada
@covid_duck: Niech ktoś w końcu wrzuci ten legendarny dobry content z tiktoka, bo na razie trafiam na same gówna i zaczynam podejrzewać, że ten dobry content jednak nie istnieje.
@covid_duck: jakby mi dziecko zaszczepili bez zgody rodziców - czyli mnie, to bym #!$%@?ł pielęgniarce i innym.
Ja odpowiadam za dziecko do 18 roku życia, ja odpowiadam finansowo za powikłania i ewentualne leki. Wtedy bym pozwał tych co ją zaszczepili do tego.
Nie ma tak że jestem odpowiedzialny za dziecko a zarazem ktoś może mu pozwalać na coś bez mojej zgody. Albo państwo bierze odpowiedzialność za dzieci - daje wszystkim OC
@wiem_wszystko: Wygląda jak wymyślone od górnie; i zrobione tak jakby kręcił to 5-latek dla efektu autentyczności - jak inaczej mieli by dostęp do szczepionki w jakiejś poczekalni czy coś XD
Szczepić zdrowa osoba która powinno poradzić sobie z zwykłą grypa. No debilizm #!$%@?. Szczepionki dla dla zgredów i grubasów żeby cudem przeżyli ten katar
#koronawirus #szczepienia #covid19 #czternastolatek #cringe #streamable
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja odpowiadam za dziecko do 18 roku życia, ja odpowiadam finansowo za powikłania i ewentualne leki. Wtedy bym pozwał tych co ją zaszczepili do tego.
Nie ma tak że jestem odpowiedzialny za dziecko a zarazem ktoś może mu pozwalać na coś bez mojej zgody. Albo państwo bierze odpowiedzialność za dzieci - daje wszystkim OC