Wpis z mikrobloga

@PIKUSP: ta strona wygląda jak z 2007 roku, dziwię się że ludzie ryzykują za 200 z urządzenia za 3000 ale co kto lubi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@guex: no wlasnie nie wiem co mnie wzielo, zeby w tej kwocie brac telefon ze strony z ktorej nigdy nie zamawialem. Mam nadzieje, ze jakos bedzie mozna (o ile dotrze) sprawdzic czy to oryginal czy jakas podroba
  • Odpowiedz
@guex: przyszed. Pudelko, papier, telefon nbiy wygladaja legitnie. Zastanawia mnie tylko MIUI SDK ze pomyslnie przywrocil jakies wszystkie elementy systemowe jak ja go dopiero co uruchomil i mialem te menu poczatkowe zeby sie logowac, jaki jezyk itd.
  • Odpowiedz
nic to, telefon wydaje sie w porzadku, zaktualizowal sie do najnowszej wersji, chodzi, zapierdziela, nic nie tnie. Byl dreszczyk emocji ale przyszlo tak, jak powinno. Moge polecic sklep :)
  • Odpowiedz
Odradzam zamawianie czegokolwiek od nich! Sprzedają używane towary udające nowe (nowe plomby naklejone na zerwane stare) Do tego wałują na fakturze próbując najpierw Ci wcisnąć fakturę bez Vatu.Telefon sprawdziliśmy po IMEI u producenta, był z Rumunii.
  • Odpowiedz
Kupiłam telefon poprzez tą stronę za ok. 3600 zł. Kilka dni później otrzymałam mail "[...] niestety nie mamy produktu w wybranym przez Państwa kolorze - komputer pokazuje, że takie urządzenie jest ale nie udało się go znaleźć fizycznie na magazynie. Próbowaliśmy domówić taki produkt specjalnie dla Państwa ale niestety nie są dostępne u żadnego dystrybutora. [...] Proszę o decyzję, czy któraś z tych [innych kolorystycznie] wersji Państwa interesuje czy mamy anulować
  • Odpowiedz